Cookie
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom
Hírek

Hírek

A járvány lerontotta a bizonyítványt

2020.október 01.

Az európai lízingpiac a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásai miatt visszaesést könyvelhetett el a második negyedévben.
Kőszegi Lászlót választották a Lízingszövetség új elnökségi tagjának

2020.szeptember 30.

A 2020. szeptember 29-ei Közgyűlésen a Tagok Kőszegi Lászlót (Hitachi Capital) választották öt évre az Elnökség tagjává.
Leaseurope Index 2020 Q2

2020.szeptember 18.

A Leaseurope publikálta az európai vezető lízingcégek adataiból számolt Leaseurope Index 2020 Q2 értékeit.

2020.szeptember 17.

Az NHP Hajrához köthető lízingkonstrukciókról készült infografika elérhető itt.
Idén már 100 milliárd forintnyi NHP-s lízingszerződést kötöttek a magyar vállalkozások

2020.szeptember 15.

Nyolc hónap alatt 3474 vállalkozáshoz helyeztek ki 40,4 milliárd forintot a lízingcégek a jegybanki hitelprogram, az NHP Hajrá keretében.
Plusz pénz a villanyautókra - az elektromosok ellenállnak a válságnak

2020.szeptember 15.

Segíti a villanyautók elterjedését, hogy a tisztán elektromos járművek megvásárlásához adható támogatási keretet 882 millió forinttal kibővítette a Kormány, így minden pályázó hozzájuthat a dotációhoz - közölte a Magyar Lízingszövetség, amely üdvözöl minden olyan programot, amelyek segítségével korszerűsödhet a magyarországi járműpark.
Megérte előre készülni: stabil hazai bankok néztek szembe a járvánnyal

2020.szeptember 10.

A koronavírus-világjárvány rendkívül súlyos pénzügyi, gazdasági sokkhelyzetet eredményezett a világban. A hazai bankrendszer azonban az elmúlt évek szabályozói és felügyeleti lépéseinek is köszönhetően felkészülten nézett szembe az új helyzettel.
Dinamikus ügyfél-átvilágítás a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása ellen

2020.szeptember 09.

A pénzmosás és terrorizmus finanszírozása elleni törvény idei módosítása fontos változást hoz az ügyfelek átvilágításának folyamatában.