Cookie
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom
Hírek

Hírek

Idén már 100 milliárd forintnyi NHP-s lízingszerződést kötöttek a magyar vállalkozások

2020.szeptember 15.

Nyolc hónap alatt 3474 vállalkozáshoz helyeztek ki 40,4 milliárd forintot a lízingcégek a jegybanki hitelprogram, az NHP Hajrá keretében.
Plusz pénz a villanyautókra - az elektromosok ellenállnak a válságnak

2020.szeptember 15.

Segíti a villanyautók elterjedését, hogy a tisztán elektromos járművek megvásárlásához adható támogatási keretet 882 millió forinttal kibővítette a Kormány, így minden pályázó hozzájuthat a dotációhoz - közölte a Magyar Lízingszövetség, amely üdvözöl minden olyan programot, amelyek segítségével korszerűsödhet a magyarországi járműpark.
Már 15 ezer nagycsalád autóvásárlását segítette  a kormányzati támogatás

2020.augusztus 05.

A nagycsaládosok összesen közel 28 ezer kérelmet adtak be és több mint 15 ezer új, állami támogatással elérhető hétüléses autót már át is vettek a program indulása óta eltelt egy évben.
Új időszámítás indult a magyarországi villanyautópiacon

2020.június 23.

Nagyon gyorsan kimerült a tisztán elektromos meghajtású autókhoz igényelhető állami támogatási keret.
Autónként 2,8 milliót, összesen több mint 10 milliárd forintot adtak az új hétülésesekre a lízingtársaságok

2020.június 02.

Áprilisban 10 milliárd forint fölé emelkedett a nagycsaládosok autóvásárlási programjában megvásárolt autókra kötött lízingszerződések összege.
Komoly szerepet vállalnak a kilábalásból és a későbbi fejlődésből a lízingcégek

2020.május 25.

Összesen 146 milliárd forintos kihelyezéssel zárta az első negyedévet a magyar lízingpiac, ami 10 százalékkal marad el az egy évvel korábbi szinttől.
Szélesebb vásárlói kör számára lesz elérhető az elektromos autó – változó feltételekkel indul újra az állami támogatási rendszer

2020.május 21.

A klímacélok elérése és a villanyautózás ösztönzése érdekében új állami támogatási rendszerben kaphatnak támogatást a villanyautó-vásárlók, a jövőben 2,5 millió forint vissza nem térítendő támogatás kérhető a 11 millió forintnál olcsóbb tisztán elektromos autókra.
Kétszer akkor növekedés volt Magyarországon, mint Európában

2020.május 09.

Továbbra is jóval nagyobb ütemet diktál a magyar lízingpiac, mint az európai.