Cookie
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom
Hírek

Hírek

Újabb jelentős növekedés, napi 2 milliárd felett jár a lízingpiac

2019.július 31.

Az első félévben - hétvégékkel együtt - napi átlagban 2,1 milliárd forintot helyeztek ki a lízingcégek, így a finanszírozott összeg 375 milliárd forintot tett ki. Ez egyrészt 14 százalékos növekedésnek felel meg éves összevetésben és hosszú idő óta a legmagasabb érték.
7 személyes autók: A lízingcégek felkészültek a rohamra

2019.július 06.

Extra keresletet hoz a fokozatosan bővülő magyar újautó-piacra és a lízingcégeknek a nagycsaládosok számára júliustól elérhető autónként maximum 2,5 millió forintos állami támogatás.
Magyar Lízingszövetség: Bővülés a lízingpiacon - főszerepben a gépek

2019.május 20.

Közel 163 milliárd forint finanszírozott összeggel segítették magánszemélyek és vállalkozások, azon belül is a lízingkonstrukciók iránt egyre nyitottabb kkv-k beszerzéseit, fejlesztéseit a Magyar Lízingszövetség tagvállalatai az első negyedévben.
Új traktorflották jöhetnek a piacra állami segítséggel

2019.május 10.

Felélénkítheti az agrárgépek piacát és a lízingpiacot, valamint korszerűbb gépparkot hozhat a piaci szereplőknél egy új állami támogatás - közölte a Magyar Lízingszövetség.
Pörög a lízingbiznisz Európa-szerte, de lassulás jöhet - Magyarország az európai elitben

2019.április 30.

Újabb növekedésen van túl az európai lízingpiac: a Leaseurope adatai szerint az új kihelyezéseknél 7,3 százalékos volt a bővülés 2018-ban, ez a korábbi években elért tempótól elmarad, de komoly fejlődést jelent.
Jöhet a hétszemélyes autók aranykora

2019.április 03.

A júliustól hatályos új szabályozás fellendítheti a piacot
Kiváló eredmények a lízingpiacon - további növekedés várható

2019.február 12.

690 milliárd forint feletti finanszírozott összeggel zárta a múlt évet a magyar lízingpiac.