Cookie
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom
Hírek

Hírek

Kedvezményes konstrukciót kapnak a vállalkozások – a lízing is helyet kapott a Széchenyi Kártya Programban

2021.június 14.

A koronavírus-járvány utáni gazdasági fenntartható növekedés érdekében július 1-től elindul a Széchenyi Kártya Program keretein belül a Széchenyi Kártya Újraindítási Program, amelynek keretében többféle kedvezményes finanszírozási konstrukciót, köztük várhatóan szeptembertől támogatott lízingfinanszírozást igényelhetnek a magyar vállalkozások.
A járvány ellenére jól kezdte az évet a piac

2021.május 07.

Stabil eredménnyel zárta az év első negyedét a magyar lízingpiac a koronavírus-járvány okozta bizonytalan helyzet ellenére – közölte a Magyar Lízingszövetség. Az új lízingszerződések száma meghaladta a 20 ezret, ami lényegében stagnálást jelent az egy évvel korábbi szinthez képest, de közel 14 százalékos csökkenésnek felel meg 2019 azonos időszakához képest.
Zs. Nagy István lett a Magyar Lízingszövetség elnöke

2021.április 20.

A két évtizedes lízingpiaci tapasztalattal rendelkező Zs. Nagy István, a Merkantil-csoport kockázatkezelési igazgatója lesz a Magyar Lízingszövetség elnöke.
151 milliárd forint NHP Hajrá!-s lízingszerződésre

2021.április 09.

Összesen 151,2 milliárd forintértékben finanszírozták a mikro-, kis- és középvállalkozások beruházásait, eszközbeszerzéseit a lízingtársaságok a Magyar Nemzeti Bank NHP Hajrá! programjában tavaly április óta – közölte a Magyar Lízingszövetség.
Rányomta a bélyegét a lízingpiac tavalyi teljesítményére a koronavírus

2021.február 11.

Kisebb a sokk a vártnál, vannak jó eredmények is.
Több mint 5700 hétüléses autóhoz 16,9 milliárd forintot biztosítottak a lízingcégek

2021.február 03.

Közel 4 ezer új, hétüléses autóra kötöttek lízingszerződést 2020-ban az érintettek az államilag támogatott autóvásárlási programban.
Magyar Lízingszövetség: Már 10 milliárd felett a nagycsaládosok

2021.január 04.

Az idén összesen 3580 darab új, hétüléses autó megvásárlására kötöttek lízingszerződést az államilag támogatott program keretében – közölte a Magyar Lízingszövetség. Ezzel a lízingcégek által finanszírozott összeg átlépte a 10 milliárd forintos határt.
Sasinszki Imre az Év Lízingszakembere - Életműdíjakat is adományozott a Lízingszövetség

2020.december 15.

A Magyar Lízingszövetség az idén is megválasztotta az Év Lízingszakemberét. A díjat Sasinszki Imre, az MKB Euroleasing Autólízing Zrt. igazgatósági tagja, kockázatkezelési és követeléskezelési igazgatója kapta. Ebben az évben a Szövetség Elnöksége életműdíjak adományozásáról is döntött: Pfandler Tamás (Budapest Autó) és dr. Kishonti László (De Lage Landen) részesültek az elismerésben.