Cookie
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom
Tudásbázis

Tudásbázis

2019.május 20.

Nagy örömmel fogadtuk, hogy a Lízingszövetség Flotta Bizottságának kezdeményezésére módosultak a bérbeadók által használtan vásárolt autók bérbeadás utáni értékesítése áfa kezelésére vonatkozó szabályok.

2019.március 28.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium háttérintézménye, az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. látja el az elektromobilitás fejlesztésével, elektromos gépjármű-vásárlás támogatásával, a szemléletformálási, társadalmasítási tevékenységek ellátásával kapcsolatos feladatokat 2019. április 1-től.

2018.december 02.

Magyar Nemzet Bank 2019 elején elindítja a Növekedési Hitelprogram új konstrukcióját NHP fix néven.

2018.január 17.

2018. január 3-án megjelent az útnyilvántartásról szóló NAV tájékoztató elérhető itt

2018.január 04.

A Leaseurope megjelentette tanulmányát illetve javaslatát a lízingkitettségek tőkekövetelménye meghatározásával kapcsolatban. 

2017.december 19.

A Leaseurope a lízingekről szóló  új nemzetközi számviteli standard, az IFRS16 bevezetését, értelmezését könnyítő útmutatókat dolgozott ki.    

2017.május 11.

A Gazdasági Versenyhivatal az új gépjárművek forgalomba helyezésével és üzemben tartásával összefüggő költségek (például: regisztrációs adó, illeték) csökkentését javasolja az új autók...

2017.március 28.

Leaseurope has today submitted a paper on possible effects of the new international accounting standard for leasing, IFRS 16, on the European public good to the European Commission.