Cookie
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom
Hírek

Hírek

Leasing Life Conference 2023 - In association with the Hungarian Leasing Association - Corinthia Grand, Budapest - November 9.

2023.július 18.

A idén 20. alkalommal megrendezett Leasing Life Conference and Awards összefogja a kulcsfontosságú döntéshozók széles csoportját az eszközfinanszírozástól,a lízingbeadókon át egészen a technológiai beszállítókig, hogy megismerjék a gyakorlatban bevált hitelezési stratégiákat, a szektort megreformáló forradalmi technológiákat és az új lehetőségeket kínáló innovációkat.
ELINDULT! a Lízingszövetség oktatási portálja!

2023.június 08.

A Magyar Lízingszövetség elindította régóta várt, hiánypótló E-learning oktatási portálját, amelynek segítségével a hazai szakemberek és a téma iránt érdeklődők is egy több modulból álló, teljes körű, térítésköteles képzés során bővíthetik és fejleszthetik eddigi tudásukat.

2021.május 07.

Eurotax 2021 áprilisi riportja elérhető az alábbiakban.
A FlottaMan Autóparkkezelő Zrt. a Lízingszövetség új tagja

2020.december 18.

Az elektronikus közgyűlés 2020. december 16-án a Szövetség rendes tagjává választotta a FlottaMan Autóparkkezelő Zrt-t.
Folytatódik az autóboom

2019.június 17.

Továbbra is nagy a kereslet az új autók iránt: az év első öt hónapjában közel 61 ezer személyautót adtak el a kereskedők, ez közel 8 százalékos pluszt jelent. Az idén a motorok és a kishaszongépjárművek piacán látható kiugró kereslet.
Megjelent az MNB friss NHP fix tájékoztatója

2019.június 06.

Az MNB megjelentettte az HNP Fix május végi kihasználtságáról szóló közleményét. Ezek szerint a leszerződött 131 milliárdos állomány 46%-a lízing volt.
Új vezetőt választott az Eszköz/Truck Bizottság

2019.május 09.

Az Eszköz/Truck Bizottság április 9-ei ülésén két évre Kovács Zsoltot, az UniCredit Leasing értékesítési igazgatóját választotta vezetőjévé 2 évre.