Cookie
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom
Hírek

Hírek

A vártnál jobban teljesít a lízingpiac

2021.október 26.

Bár a járvány az idén is bizonytalanná teszi a gazdasági helyzetet, a magyar lízingpiac ennek ellenére a várakozásoknál jobban szerepel – mondta Zs. Nagy István, a Magyar Lízingszövetség elnöke a szervezet konferenciáján.
SZÉCHENYI LÍZING GO! konstrukció tájékoztató nap

2021.október 25.

A rendezvényen olyan KKV vezetőket vártak, akik élni kívánnak az újraindítást segítő Széchenyi Lízing GO! konstrukció által nyújtott lehetőségekkel. A rendezvényen közel 60 fő vett részt.
Statisztika a nagycsaládosok autótámogatási programjáról - 2021. szeptember

2021.október 14.

Mellékeljük a nagycsaládosok autóbeszerzését támogató állami program keretében 2021. szeptember hónapban kötött lízingszerződésekről szóló statisztikát.
Marad az áfafelezés a bérelt cégautóknál 2024 végéig

2021.október 13.

Sikerrel képviselte a kormány a magyar érdekeket Brüsszelben. Az Európai Unió két ügyben is elfogadta a kormány adóügyi érveit, így továbbra is visszaigényelhető az áfa fele a bérelt autóknál, és biztosított marad a tisztességes vállalkozások és költségvetés védelme a fizetésképtelen cégekkel szemben is – közölte Izer Norbert.
A kisüzemek fejlesztése: már csak pár napig igényelhető a támogatás

2021.október 06.

A kisméretű mezőgazdasági termelők jövedelemszerzését és gazdasági több lábon állását segíti a kisüzemek fejlesztési támogatása, melyre október 4-től október 18-ig lehet a kérelmeket ismét benyújtani – közölte Nagy István agrárminiszter.
Együttműködési megállapodást kötött az Erste Bank és a Deutsche Leasing Hungária

2021.október 06.

Együttműködési megállapodást kötött az Erste Bank és a Deutsche Leasing Hungária, amelynek keretében az Erste Bank ügyfélköre számára az ipari és mezőgazdasági eszközfinanszírozási igények egy részét a független lízingcég fogja kielégíteni.

2021.október 06.

Eurotax 2021 szeptemberi riportja elérhető az alábbiakban.
Kevesebb új autót helyeztek forgalomba szeptemberben

2021.október 04.

A Datahouse legfrissebb adatai szerint idén szeptemberben 9524 új személyautót helyeztek forgalomba Magyarországon, ami 16,8 százalékkal marad el 2020 szeptemberéhez képest.