Cookie
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom

Világszínvonalú gyártási technológia, lízingelt géppark

Egy professzionálisan működő vállalkozás esetében elengedhetetlen a folyamatos korszerűsítés, főleg akkor, ha a világszínvonalú gyártási technológia a cél. A Savaria Ipartechnika Kft.-t 12 éve alapította Aszódi János, aki már a cég harmadik évében új és korszerű CNC-esztergagépeket lízingelt.

 

A Savaria Ipartechnika Kft. családi vállalkozásként indult 2008-ban, alkatrészek, egyedi gépek, valamint gyártósorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. A cég a lízinget mint finanszírozási formát jellemzően az esztergagépek esetében veszi igénybe, a cél pedig ezeknél a gépeknél elsősorban a tulajdonszerzés lízingfinanszírozással, azaz zárt végű pénzügyi lízinggel.

 

A cég számára a lízing rugalmasságot és nagyobb pénzügyi biztonságot jelent, emellett hozzájárul a géppark dinamikus fejlődéséhez és bővüléséhez, valamint ahhoz, hogy világszínvonalú gyártást biztosíthasson az ügyfelek számára. Aszódi János, a cég ügyvezetője 2011-ben lízingelt először CNC-esztergagépeket, és azóta is használja ezt a pénzügyi megoldást, amikor eszközbeszerzésre kerül sor.