Cookie
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom

Agárdi Marianna a Risk Bizottság új vezetője

Marianna a Risk Bizottság új vezetőjeként szeretné, ha a bizottság munkája a továbbiakban is nagyon magas minőségben segítené a tagvállalatok munkáját és a lehető legtöbb téren, a közös álláspontok kialakítása mentén csökkenthetené a különböző piaci gyakorlatokban rejlő kockázatokat. Tervezi továbbá, hogy a jelenlegi pandémia okozta körélményekből adódóan felmerülő legfontosabb lízingpiaci kihívásokat is feltérképezik és a bizottságon belül egyeztetve adnak szakmai segítséget és iránymutatást a lízingvállalatok számára. "Összességében nagyon komoly szakmai munkára számítok."

Marianna Dömös Gábort váltja a bizottságvezetői pozícióban, aki munkaköri változás miatt nem tudja ellátni tovább a Risk Bizottság vezetői szerepét. Ezúton is köszönjük Gábornak magas színvonalú szakmai munkáját, melyet bizottságvezetőként végzett.