Cookie
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom

FlottaMan Autóparkkezelő Zrt.

  • Tulajdonos: Dohnál Norbert, Keresztes Nagy Gergely
  • Cégvezető: Dohnál Norbert, Keresztes Nagy Gergely
  • Székhely: 1223 Budapest, Park u 2.
  • Telefon: +36 70 231 8000
  • Ügyfélszolgálati telefonszám: +36 70 231 8000
  • Email:
  • Weboldal: Weboldal
  • On-line ügyfélszolgálat: Weboldal

A FlottaMan Zrt. 100%-ban magyar tulajdonú. Munkatársaink 25 éves gépjármű-kereskedői és -flottakezelési tapasztalattal rendelkeznek.

Szolgáltatási alapértékeink: rugalmasság, családias kapcsolattartás, szervezett és hatékony csapat, a piacon egyedülálló tiszta és átlátható költségkezelés.

Ügyfeleink újabb és újabb flottacserére vonatkozó megbízásokkal jelzik felénk azt, hogy jó úton járunk.

Röviden Rólunk

A FlottaMan Zrt. gépjárművek tartós bérbeadásával és flottakezelésével foglalkozik. Szeretné megkímélni az autóra vágyókat a beszerzés, üzemeltetés és autóeladás okozta kockázatoktól! Hiszünk a bizalomban és az emberségben! Őszintén segítünk és szívesen beszélgetünk autókról. Tanácsot adunk, amennyiben erre igény merül fel és az eladás után sem szakítjuk meg a kapcsolatot, ehelyett odafigyelünk partnereinkre.

A cégünk működését, folyamatait és szolgáltatásunk minőségét mindig a legmagasabb mércével szemléljük. Kollégáink hozzáértők és tapasztaltak.

Kezeljük céges autóját vagy flottáját. Azzal, hogy velünk kerül kapcsolatba, egy hosszútávú, megbízható kapcsolatot tudhat magáénak!

Bemutatkozás

Partnereink között megtalálhatóak az egyautós kisvállalkozások, és a száz autó feletti nagyvállalatok is. A flotta gerincét a személygépkocsik és a 3.5 tonnás kishaszongépjárművek alkotják, de nem zárkózunk el gépek és a különböző vízi eszközök bérbeadásától sem.

A FlottaMan Zrt. elismert mind a magyarországi gépjárműimportőrök, mind a gépjármű-finanszírozó intézetek részéről. Vállalatunk a Magyar Lízingszövetség tagja.

Törekszünk a stabil üzleti szegmensben szereplő vállalkozásokat képviselni, akik értékelik a hosszútávú, valóban minőségi együttműködést. Elvárásaik és működési rendszerük kapcsán pedig nyitottak az egyedi és rugalmas megoldások iránt.

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink újra és újra minket választanak. A piaci szegmens egyik legkedvezőbb ügyfélelégedettségi arányával rendelkezünk. Kollégáink minden esetben a gyors, pontos és proaktív hozzáállást tartják szem előtt.

Igényfelmérést végzünk és segítjük az autók kiválasztását, melyet személyes konzultáció alkalmával biztosítunk. A komoly tapasztalattal rendelkező kollégák személyesen vagy telefonon kikérdezik az ügyfelet, majd az alapos igényfelmérés után ajánlanak – akár több célnak és igénynek megfelelő gépkocsit is.

A FlottaMan Zrt. márkafüggetlen tanácsadást végez. Az ajánlásnál mindig figyelembe vesszük az évtizedek alatt megszerzett értéktartási és szerviztapasztalatokat.

Korszerű, naprakész, a környezetvédelmi mutatókat vizsgálva (WLTP, TCO-mutatók) segítjük az autóválasztást.

Országos lefedettséggel rendelkezünk, szerviz- és márkakereskedői fronton egyaránt.