Cookie
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom

Elindult a Future Club!

A Magyar Lízingszövetség 2022 januárjában elindította a lízing szakmában dolgozó, fiatal tehetségek támogatását célzó programját, a Future Club-ot!

A Club első eseményére, mely január 19-én került megrendezésre, közel 50 fiatal látogatott el. A résztvevők részletes információkat kaptak a programról, meghatározták az idei évi célokat, megoldandó projekteket és ezek mellett még részt vettek egy Megatrendekről szóló mini tréningen is. Az eseményen számos olyan projekttémát határoztak meg, melyek a lízingszakmához, annak kihívásaihoz kapcsolódnak, és társadalmi-környezeti hatás elemekkel is rendelkeznek. Erről részletesebben a későbbiekben fogunk beszámolni.

A következő esemény várhatóan márciusban kerül megrendezésre, ahol egyeztetjük a csapatok projektmunkáinak alakulását, és a lízing szakma egyik ismert tagja is bemutatkozik. Természetesen a mini tréning sem fog elmaradni, amiről ismételten a DEVELOR kollégái fognak gondoskodni!  Addig a csapatok online és személyes találkozókon fogják egyeztetni a projektmunkát a DEVELOR munkatársaival, február második hetében.

Ha érdekelnek a részletek, vagy szívesen csatlakoznál a programhoz, akkor jelentkezz a futureclub@lizingszovetseg.hu email címen, név és cégnév megadásával!