Elfogadom

RCI Lízing és Autófinanszírozási Zrt.

• Tulajdonos: RCI Banque S.A.
  • Cégvezető: Thomka Ferenc CEO
  • Székhely: H-1138 Budapest, Váci út 140.
  • Telefon:
  • Ügyfélszolgálati telefonszám: 06 1 358 6014
  • Weboldal: Weboldal

Az RCI Lízing és Autófinanszírozási Zrt. 100%-os tulajdonosa, a RCI Banque S.A., a Renault S.A. márkafinanszírozója, a világ mintegy 30 országában működik. Magyarországon 2001-ben indította el tevékenységét akkor még Renault Crédit Rt. néven. A cég fő tevékenysége a Renault és Nissan Csoporthoz tartozó új illetve egyéb márkájú használt gépjárművek finanszírozása a magyarországi Renault és Nissan márkakereskedői hálózatban. Az RCI Zrt.-nek, mint a Renault és Nissan Csoport márkafinanszírozójának feladata, hogy gépjárműfinanszírozási tevékenysége révén komplex pénzügyi szolgáltatáscsomagot biztosításon mind a vásárlók, mind pedig a márkakereskedők részére. Ennek megfelelően a szolgáltatások folyamatos fejlesztésének jegyében terjesztette ki tevékenységét 2004-ben az új Renault gépjárművek finanszírozásán túl, a szintén Renault Csoporthoz tartozó Dacia gépjárművekre, illetve indította be 2005-ben készletfinanszírozási részlegét. 2009 novemberében a Nissan gépjárművek importőrével együttműködésben megkezdte márkafinanszírozói tevékenységét ügyfél finanszírozások terén Nissan Finance márkanév alatt. Ügyfélfinanszírozások tekintetében együttműködő partnerünk az Unicredit Leasing. Az RCI Zrt. a gyártó finanszírozójaként arra törekszik, hogy országos értékesítői hálózatán keresztül egyedülálló, a Renault és Dacia és Nissan - vásárlók igényeire szabott rugalmas és minőségi szolgáltatást nyújtson.