Cookie
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom

Ober Pénzügyi Lízing Zrt.

  • Tulajdonos: Oberbank Leasing GmbH, Oberbank AG
  • Cégvezető: Nádas Mihály Ügyvezető, az Igazgatóság elnöke - Dr. Sipos Lajos Ügyvezető, az igazgatóság tagja - Mörk András Ügyvezető, az igazgatóság tagja
  • Székhely: H-1062 Budapest, Váci út 1-3. „C” torony, IV. emelet
  • Telefon: +36 1 298 28 00
  • Ügyfélszolgálati telefonszám:
  • Email:
  • Weboldal: Weboldal

Cégünk, a felső-ausztriai linzi székhelyű Oberbank csoport leányvállalata, Magyarország egyik meghatározó eszközfinanszírozó társasága. A csoport fejlődését a bankközi piacoktól független portfóliója teszi lehetővé, és hogy ezáltal 5 közép-európai országban stabilan képviseltesse magát. Magyarországon a 3 fővárosi fiók mellett még 8 megyeszékhelyen működik Ober Lízing fiókképviselet - Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Miskolcon, Pécsett, Szegeden, Székesfehérváron, Szombathelyen, valamint 1 megyei jogú városban Nagykanizsán. Fő piaci területeink a tehergépjárművek, haszongépjárművek, építőgépek, valamint a gép-berendezések finanszírozása, de megoldást kínálunk személygépjármű- és ingatlanfinanszírozásra is. Ügyfélkörünkben egyaránt megtalálhatóak az erős hazai kis- és középvállalkozások, valamint multinacionális cégek is. Az anyacég hagyományainak megfelelően alapfilozófiánk az ügyfélközpontúság, így az igen fontos vendor kapcsolatok mellett az ügyfél-akvizíciós stratégiánknak köszönhetően kiemelt figyelmet fordítunk leendő partnereink alapos megismerésére és számukra a lehető legmegfelelőbb finanszírozási megoldások kiválasztására.