Cookie
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom

Mészáros M1 Autókereskedő Kft. - M1 Flotta

  • Tulajdonos:
  • Cégvezető: Urfi Beatrix
  • Székhely: H - 8086 Felcsút, Fő utca 65.
  • Telefon:
  • Ügyfélszolgálati telefonszám:
  • Email:

A Mészáros M1 Autókereskedő Kft. 2016-ban alakult és kezdte meg üzleti tevékenységét. A vállalat a 100%-ban magyar tulajdonú Mészáros cégcsoport tagja, mely ma Magyarország egyik legnagyobb és legsikeresebb üzleti vállalkozása. A gépjármű kereskedelem és a flottakezelési üzletág mellett a cégcsoport meghatározó szereplője a magyar építőipari (út, vasút) energetikai és pénzügyi szektornak.

2018 év végétől a Mészáros M1 Autókereskedő Kft. (továbbiakban M1Flotta) fő profilja a gépjárművek bérbeadása és flottakezelése lett, mely szolgáltatás során személyre szabott költséghatékony és gondtalan autózást biztosítunk vállalati ügyfeleink részére. A legújabb trendeknek, egyedi kéréseknek megfelelve Társaságunk minden megrendelői igényt maximálisan ki tud szolgálni a személygépjárművek, valamint a 3,5t alatti kishaszon gépjárművek flottakezelésében, melyekhez többek között 24 órás segélyszolgáltatást, hozom-viszem szolgáltatást, cseregépjármű szolgáltatást, szervizet, gumicserét, üzemanyagkártya szolgáltatást, GPS szolgáltatást, úthasználati jogosultságot nyújtunk. Mindemellett sofőrszolgáltatással és rendezvényekre biztosított járműparkkal is segítjük ügyfeleink munkáját, tevékenységét.  Kollégáink a flottakezelési piacon, valamint az autóiparban megszerzett tudásukkal és sok éves szakmai tapasztalatukkal egyedülálló szakértelmet nyújtanak az M1Flotta sikeres üzleti működéséhez, ezen felül üzleti terveink, célkitűzéseink megvalósításához.  

Hivatásunk, hogy márkafüggetlen flottakezelőként a piac meghatározó szereplőjévé váljunk. Stratégiai céljaink között szerepel az országos mértékű területi lefedettség elérése, és ezen keresztül minőségi, magas színvonalú szolgáltatás biztosítása ügyfeleink részére. Küldetésünknek tekintjük a személyre szabott szolgáltatás kidolgozását, amely ügyfeleinket mentesíti a gépjármű parkjukkal kapcsolatos feladatok ellátása alól. Ehhez kulcsfontosságú eszközünk az ügyfelek elégedettsége iránt elkötelezett munkavállalói feladatvállalás, a szakavatott ügyféltájékoztatás, a kreatív feladatmegoldás, rugalmas hozzáállás. Sikerünk kulcsa a professzionális csapatmunka.