Elfogadom

Mészáros M1 Autókereskedő Kft. - M1 Flotta

• Tulajdonos: Urfy Beatrix
  • Cégvezető: Nemoda Róbert
  • Székhely: H - 8086 Felcsút, Fő utca 65.
  • Telefon:
  • Ügyfélszolgálati telefonszám:

A Mészáros M1 Autókereskedő Kft. 2016-ban alakult, teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozásként, székhelyünk és telephelyünk Felcsúton található.

Cégük fő profilja a gépjárművek bérbeadása és flottakezelése, mely két divízióban működik. Egyik ágazatunk a tehergépjárművek bérbeadására, valamint belföldi árufuvarozásra szakosodott. Másik üzletágunk a 2018 év végétől működő M1 Flotta, amely mint gépjármű flottaszolgáltató cég, teljes körű és személyre szabott flottamenedzsment szolgáltatást nyújt vállalati ügyfeleink részére. A legújabb trendeknek, egyedi kéréseknek megfelelve üzletágunk minden megrendelői igényt maximálisan ki tud szolgálni a személygépjárművek, valamint a 3,5t alatti kishaszon gépjárművek flottakezelésében.

Célunk, hogy  márkafüggetlen flottakezelőként a piac jelentős szereplőjévé váljunk. Stratégiai céljaink között szerepel a minél szélesebb területi lefedettség elérése, és ezen keresztül minőségi, magas színvonalú szolgáltatás biztosítása ügyfeleink részére.  Küldetésünknek tekintjük a személyre szabott szolgáltatás kidolgozását, amely ügyfeleinket mentesíti a gépjármű parkjukkal kapcsolatos feladatok ellátása alól. Ehhez kulcsfontosságú eszközünk az ügyfelek elégedettsége iránt elkötelezett munkavállalói feladatvállalás, a szakavatott ügyféltájékoztatás, a kreatív feladatmegoldás, rugalmas hozzáállás.