Cookie
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom

Business Lease Hungary Kft.

  • Tulajdonos: Business Lease
  • Cégvezető: Buchta Norbert
  • Székhely: 1124 Budapest, Csörsz utca 41.
  • Telefon: +36 1 886 9250
  • Ügyfélszolgálati telefonszám:
  • Email:
  • Weboldal: Weboldal

A Business Lease Hungary Kft. a több, mint 25 éves múlttal és szakértelemmel rendelkező hollandiai Business Lease leányvállalata és tagja az AutoBinck Holding N. V. csoportnak. A cégcsoport több európai országban  (Hollandia, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Románia, Magyarország) kezelt cégautó száma meghaladja a 44 300 autót.   A Business Lease Hungary Kft  magyarországi székhelyű nemzetközi és hazai cégek számára kínál teljes körű operatív lízing finanszírozási konstrukciót valamint teljes körű flottakezelési szolgáltatást. A vállalat márka független, beszállítói és szerviz partnerhálózata kiemelt színvonalon biztosítja ügyfelei részére szolgáltatásait. Magyarországon 2006 óta van jelen a cég, folyamatosan bővülő ügyfélkörrel valamint autóflottával.

Kollégáink kiemelt szakértelmükkel és megkülönböztető figyelemmel kezelnek minden ügyfelet, hogy a legmegfelelőbb és a cég igényeihez mért testreszabott szolgáltatásokat találják meg számukra. 2015-ben szolgáltatási felületünket kiterjesztettük egy 7/24-ben elérhető online koncepcióval. Ügyfeleink az online felületen teljes körű betekintést kapnak továbbá a cégük autóparkjának megtakarítási lehetőségeiről és fenntartási költségeiről. A Business Lease Hungary Kft az elektromos autók területén is kiemelkedő és egyedi szolgáltatáscsomagot kínál ügyfeleinek.