Elfogadom

Megújult a Szövetség honlapja

Nemcsak szebb, modernebb, átláthatóbb és felhasználóbarátabb lett, de új funkciókkal is bővült. Némileg átszerkesztettük a menürendszert, azokat a tartalmakat, melyek hosszabb ideig lehetnek érdekesek, elválasztottuk az aktualitásokat megjelenítő "Hírek"-től, és a "Tudástárban" helyeztük el. Itt találjátok meg a különböző statisztikákat is (egymástól elkülönítve), valamint az ügyfelek számára készült tájékoztatókat, a fogalomtárat, GYÍK-ot is. A tartalmak könnyebb elérését mindenhol kereső segíti. Az eseményeket kategóriánként láthatjátok a naptárban és listában egyaránt.

Ahogy korábban, most is az a szándékunk, hogy a tagok a honlapon keresztül jussanak minden, a Szövetséggel kapcsolatos információhoz. Ezt az új honlap reményeink szerint jobban fogja támogatni. Minden, valamely bizottság tagjaként regisztrált felhasználó (a főmenü jobb felső sarkában látható gomb segítségével) a saját profiljába lépve látja majd az őt érintő eseményeket, megtekintheti az ülés napirendjét, előkészítő dokumentumait, a hozott határozatokat és a jegyzőkönyvet - akár csatolt dokumentumokkal együtt. Újdonság, hogy lehetőség nyílik fórumok nyitására, azokban hozzászólásra; ezt a funkciót majd használni fogjuk a különböző anyagok véleményezésénél a jövőben. Mindezt a korábbiaknál átláthatóbban, kereshetően nyújtja a honlap. A csak tagoknak fenntartott tartalmakat (hírek, statisztikák, stb.) továbbra is bejelentkezés után lehet megtekinteni. Természetesen a bizottsági ülésekre a tagok továbbra is kapnak emailen meghívót, emlékeztetőt. A Lízing Szakmai Napok rendezvényünk külön oldalát is sikerült integrálni a Lízingszövetség saját weboldalába, megkönnyítve ezzel a regisztrációt.

Minden bizottsági tagunkat, illetve a Szövetség tevékenysége iránt érdeklődő kollégánkat arra biztatunk, rendszeresen keresse fel www.lizingszovetseg.hu-t!

Az átállás során bizonyára lesznek fennakadások, problémák, amiket igyekszünk javítani, ehhez kérjük türelmeteket és visszajelzéseiteket! A belépés a korábbi jelszavakkal lehetséges, ha ez nem működik, akkor lehetőség van jelszóemlékezetőt kérni; ha így sem sikerül a belépés, akkor bizalommal forduljatok hozzánk!

További tudnivalók az alábbi user manualban találhatók: