Elfogadom

Takarék Lízing Zrt.

• Tulajdonos: FHB Invest Zrt.
  • Cégvezető: Markos Tibor
  • Székhely: H-1122 Budapest, Pethényi köz 10.
  • Telefon: +36 1 461 6040
  • Ügyfélszolgálati telefonszám: 1-461-6040
  • Weboldal: Weboldal
  • On-line ügyfélszolgálat: Weboldal

A FHB Lízing Zrt. (korábbi nevén FHB Ingatlanlízing Zrt.) 2011-ben kezdte el tevékenységét, egy „mortgage house” jogutódjaként. Az ingatlan jelzálog alapú termékstruktúrát, mára lakosság és vállalatok számára nyújtott zárt és nyílt végű ingatlan és termelőeszköz lízing váltotta fel. A magánszemélyek számára kínált lakáslízing lehetőségek között megtalálhatóak az új és használt ingatlanok finanszírozása, szabad felhasználás, illetve hitelkiváltás. Speciális területként magánszemélyek által igényelhető pénzügyi forrás nem lakó ingatlanokra is. Vállalatoknak - igazodva ez egyedi igényekhez - beruházáshoz, forrásteremtéshez, hitelkiváltáshoz egyaránt kínál a Társaság lízing konstrukciókat. A lízingtárgyak széles skálán mozoghatnak, bármely vállalkozás céljait szolgáló ingatlan, gép, berendezés, vagy speciális eszköz lehet fedezet. A termékpaletta elérhető az FHB Bank Zrt. fiókhálózatában, valamint egyes Takarékszövetkezeteknél is. Az FHB Csoport szilárdan hisz benne, hogy a pénzügyi lízing termékek mára elengedhetetlen kellékei egy professzionálisan felépített banki termékpalettának.