Elfogadom

Budapest Bank Nyrt.

• Tulajdonos: Budapest Bank Nyrt.
  • Cégvezető: Medgyesi Attila
  • Székhely: H-1138 Budapest, Váci út 193.
  • Telefon: +36 1 450 7990
  • Ügyfélszolgálati telefonszám: 06-80/540-464
  • Weboldal: Weboldal

A Budapest Lízing Zrt.-t 1992 őszén alakult azzal a céllal, hogy Ügyfeleink könnyen elérhető, rugalmas és kedvező finanszírozást kapjanak, mellyel versenyképességüket erősítve hatékonyabban tudják üzleti céljaikat elérni. A BL fejlődésében a GE tulajdonszerzése jelentette a fordulópontot. A kialakított szervezeti struktúra valamint a GE vállalti kultúrája segítette a Budapest Lízing Zrt-t abban hogy Magyarország egyik vezető lízingcégévé váljon. Miért pont a Budapest Lízing Zrt.? • Munkatársaink sokéves tapasztalatának köszönhetően összetett, átlagostól eltérő finanszírozási megoldásokat kínálunk nyitottak vagyunk Partnereink új elképzelésére • az igényléstől számított maximum 2 órán belül testre szabott ajánlatot adunk Önnek • akár 48 órán belül döntést hozunk a szükséges dokumentumok beszerzésétől számítva • Forint alapú, EUR-hoz kötött deviza alapú, illetve EUR-ban törlesztő finanszírozási formákat egyaránt kínálunk • az Ön bevételeihez igazodó szezonális törlesztési lehetőségekkel állunk rendelkezésére • velünk már 1 millió forintértéktől finanszírozhat eszközöket, de több százmillió forint értékű nagyberuházások megfinanszírozására is nyitottak vagyunk • minden eszköztípusra vonatkozóan választható a konstrukcióba beépített biztosítás • stabil pénzügyi hátterünkről a General Electric gondoskodik