K&H Bank Zrt.

A K&H Bank Zrt, Lízing üzletága a lízingfinanszírozások széles palettáját kínálja, vállalkozásoknak és intézményeknek egyaránt, legyen szó gépjárművek, eszközök, gépek és berendezések finanszírozásáról, flottakezelésről vagy flottafinanszírozásról. Pénzügyi lízing és bérlet konstrukcióink forint és euró alapon vehetők igénybe, melyekhez kiegészítő szolgáltatások széles skáláját kínáljuk. K&H Csoport tagjaként a Lízing üzletág szorosan együttműködik a K&H Bankkal és a K&H Biztosítóval. Az így felhalmozott tapasztalatokat felhasználva olyan innovatív kombinált pénzügyi megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, amelyek egyedülálló előnyöket biztosítanak számukra.
Cég / cégcsoport által nyújtott szolgáltatások • gépjármű finanszírozás • eszközfinanszírozás • flottakezelés • visszavett autók és egyéb eszközök értékesítése
Cég / cégcsoport által nyújtott termékek • pénzügyi lízing • operatív lízing • biztosítás-közvetítés

• általános gép
  • busz
  • flotta
  • haszonjármű
  • it eszköz
  • kishaszonjármű
  • mezőgazdasági gép

Tulajdonos: K&H Bank

Cégvezető: Király Marcell

Székhely:H-1095 Budapest Lechner Ödön fasor 9.

Telefon: +36 1 328 9000, fax: +36 1 236 8116

Ügyfélszolgálati telefonszám: (06 1/20/30/70) 335 3355

E-mail: lizing@kh.hu

Web: www.kh.hu