Deutsche Leasing Hungaria Zrt.

A Deutsche Leasing 50 éve nyújt szakszerű pénzügyi tanácsadást, valamint támogatást ügyfelei számára a lízingfinanszírozás területén. A 90-es évek kezdete óta dinamikus nemzetközi finanszírozási megoldások kidolgozásában vesz részt, és 23 országban működő leányvállalatán keresztül Európában,USA-ban, Dél-Amerikában, Kanadában valamint Kínában professzionális szolgáltatási hátteret biztosít a gyártók és a beruházók részére egyaránt. Németországban piacvezető a mobil eszközfinanszírozás területén. A Deutsche Leasing Hungaria hazánkban egyike a piacvezető, gyártóktól független lízingtársaságoknak a beruházási eszközök finanszírozása, legfőképpen a termelőgépek és berendezések lízingelése területén, átfogó szolgáltatásokkal és szakértelemmel áll ügyfelei rendelkezésére. A nagyvállalati kör mellett elsősorban a gépipar területén tevékenykedő kis- és középvállalkozások számára kínál megoldásokat és külön figyelemmel kíséri a német befektetők magyarországi beruházásait. A Deutsche Leasing Hungaria finanszírozási ajánlatai egyedileg, az ügyfelek gazdasági helyzetéhez és igényeihez szabottak. Az operatív, a nyílt- és zártvégű pénzügyi lízing mellett több éve innovatív és egyénileg felépített finanszírozási koncepciót, eszközalapú kölcsönt is kínál, amely az EU és a magyar állam által támogatott beruházásokhoz illeszkedően lehetővé teszi a termelő- és üzemi berendezések beszerzését. A Deutsche Leasing Hungaria ügyfelei részére teljeskörű biztosítást kínál, mely a finanszírozás futamideje alatt védelmet nyújt a finanszírozott eszközön esetlegesen bekövetkező káreseménnyel szemben.

Cég/cégcsoport által nyújtott szolgáltatások:

• teherautó finanszírozás
  • gép-berendezés finanszírozás
  • hajó, repülő, vasút finanszírozás

Cég/cégcsoport által nyújtott termékek:

• Pénzügyi lízing
  • Operatív lízing
  • Kölcsön, hitel
  • Biztosítás-közvetítés

• általános gép
  • építőgép
  • haszonjármű
  • it eszköz
  • mezőgazdasági gép

Tulajdonos: Deutsche Sparkassen Leasing AG c Co. KG

Cégvezető: Nyikos Katalin, CEO

Székhely:H-1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14.

Telefon: +36 1 391 07 80

E-mail: dlh@dlh.hu