Cofidis Magyarországi Fióktelepe

A Banif Plus Bank Zrt. Tecnicredito Magyarország Pénzügyi Részvénytársaság néven 1998-ban kezdte meg működését Magyarországon. A vállalatot kizárólagos részvényesként, Portugáliában a használt gépjármű finanszírozás terén meghatározó, Tecnicredito SGPS SA alapította. Az azóta bankká alakult anyavállalat 2009-es év folyamán a szintén portugál BANIF Pénzügyi Csoportba integrálódott. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2006-ban engedélyezte a magyar Társaság bankká történő alakulását, így Társaságunk ezt követően Bank Plus Zrt. néven folytatta üzleti tevékenységét, majd 2010 tavasza óta Banif Plus Bank Zrt. néven működik. Társaságunk fő tevékenységét változatlanul az új és használt gépjárművek finanszírozása jelenti pénzügyi lízing, illetve kölcsön formájában. A Banif Plus Bank Zrt. a jövő kihívásainak az ügyfelei és partnerei számára nyújtott szolgáltatások színvonalának folyamatos javításával, termékei fejlesztésével, valamint körültekintő kockázatkezeléssel, illetve kockázat alapú árstratégiával kíván megfelelni.

• kishaszonjármű
  • személyautó

Tulajdonos: Banco Banif Mais S.A.

Cégvezető: Laki Csaba

Székhely:1133 Budapest, Váci út 96-98.

Ügyfélszolgálati telefonszám: 1-505-5000

E-mail: kapcsolat@cofidis.hu