CIB Lízing Zrt.

A CIB Lízing Csoportot 2000-ben alapította 100%-os tulajdonosa, a CIB Bank Zrt. Az új leányvállalat már működése első éveiben is kiemelkedő teljesítményt ért el a dinamikusan bővülő lízingpiacon. A CIB Lízing az elmúl évtizedben is megőrizte meghatározó, stabil szerepét. A kiélezett piaci verseny és a kedvezőtlen gazdasági tendenciák ellenére a CIB Lízing Csoport 2014-ben mintegy 6%-os piaci részesedést ért el. A cégcsoport eszköz-portfóliójában továbbra is a személygépjármű-finanszírozás képviseli a legnagyobb részarányt.

A mindenkori piaci körülmények között a vállalat számára továbbra is kiemelten fontos az új ügyfélkapcsolatok mellett a meglévő ügyfelekkel kötött szerződéses kapcsolatok fenntarthatóságának biztosítása, ezért az intézmény 2014-ban is kiemelt figyelmet fordított a meglévő szerződések kezeléséhez kapcsolódó folyamatok és kiszolgálási modell továbbfejlesztésére, mely a jövőre nézve garanciát jelent a külső és belső ügyfél elégedettség növelésére és a kapcsolódó feladatok hatékony és gyors ellátására.

A társaság a jövőben is aktív résztvevője kíván lenni a lízingpiaci finanszírozásnak; célja a kihelyezések további növelése. Ezen túl tervei között szerepel a közvetlen ügyfél-finanszírozási csatornák részesedésének növelése az internet és a CIB Bank értékesítési hálózatának bevonásával, valamint a keresztértékesítési tevékenység megerősítésével a bankcsoport üzletágai között meglévő szinergiák maximális kihasználása mellett. Ezen felül továbbra is a társaság figyelmének középpontjában áll az ügyfélkapcsolatok, importőri és kiemelt kereskedői partner kapcsolatok kialakítása, fenntartása, menedzselése és fejlesztése annak érdekében, hogy a Társaság piaci részesedése folyamatosan növekedjen.

A CIB Lízing Csoport célja, hogy értse a piaci szereplőket, és valódi, hosszú távon működő megoldásokat ajánljon felmerülő igényeikre. Mindezt rugalmas konstrukciókkal, kedvező finanszírozási feltételekkel, gyors és ügyfélbarát ügyintézéssel, kiterjedt országos hálózattal kívánja támogatni a jövőben is.

• általános gép
  • busz
  • építőgép
  • flotta
  • hajó
  • haszonjármű
  • ingatlan
  • it eszköz
  • kishaszonjármű
  • lakás
  • mezőgazdasági gép
  • repülő
  • személyautó
  • vasút

Tulajdonos: CIB Bank Zrt.

Cégvezető: Hatvani Dániel

Székhely:H-1027 Budapest, Medve u. 4-14.

Telefon: (06-40) 242 242, Telefax: (36-1) 489 6500

Ügyfélszolgálati telefonszám: 06-40-242-242

E-mail: ciblizing@cib.hu

Web: www.ciblizing.hu