Business Lease Hungary Kft.

A Business Lease Hungary Kft. a több, mint 25 éves múlttal és szakértelemmel rendelkező hollandiai Business Lease leányvállalata és tagja az AutoBinck Holding N. V. csoportnak. A cégcsoport több európai országban  (Hollandia, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Románia, Magyarország) kezelt cégautó száma meghaladja a 44 300 autót.   A Business Lease Hungary Kft  magyarországi székhelyű nemzetközi és hazai cégek számára kínál teljes körű operatív lízing finanszírozási konstrukciót valamint teljes körű flottakezelési szolgáltatást. A vállalat márka független, beszállítói és szerviz partnerhálózata kiemelt színvonalon biztosítja ügyfelei részére szolgáltatásait. Magyarországon 2006 óta van jelen a cég, folyamatosan bővülő ügyfélkörrel valamint autóflottával.

Kollégáink kiemelt szakértelmükkel és megkülönböztető figyelemmel kezelnek minden ügyfelet, hogy a legmegfelelőbb és a cég igényeihez mért testreszabott szolgáltatásokat találják meg számukra. 2015-ben szolgáltatási felületünket kiterjesztettük egy 7/24-ben elérhető online koncepcióval. Ügyfeleink az online felületen teljes körű betekintést kapnak továbbá a cégük autóparkjának megtakarítási lehetőségeiről és fenntartási költségeiről. A Business Lease Hungary Kft az elektromos autók területén is kiemelkedő és egyedi szolgáltatáscsomagot kínál ügyfeleinek.

• flotta

Tulajdonos: Business Lease

Cégvezető: Vincent van der Meijden

Székhely:1124 Budapest, Csörsz utca 41.

E-mail: info@businesslease.hu

Web: www.businesslease.hu