Budapest Autófinanszírozási Zrt.

A Budapest Autófinanszírozási Zrt. új és használt személy- és kishaszon gépjárművek pénzügyi lízingelésével és hitelezésével foglalkozik magánszemélyek és vállalkozások részére. Az ügyfelek kiszolgálása alapvetően a gépjármű kereskedésekben történik. 2010. novemberétől a cégünk által nyújtott konstrukciók már a Budapest Bank fiókokból is igénybe vehető igen kedvező árazással. A gyors ügyintézést az online elektronikus adat- és dokumentum forgalmazás biztosítja. 2014-ben tovább erősítettük meghatározó szerepünket a piacvezető autófinanszírozó cégek között. Kiemelkedő jelentőséget tulajdonítottunk annak, hogy ügyfeleink részére a legkevésbé kockázatos, hosszútávon vállalható finanszírozást kínáljunk, a pénzügyi- és gazdasági válság következtében fizetési nehézségekkel küzdő ügyfeleinknek a szerződéses kapcsolat fenntartását szolgáló megoldásokat dolgozzunk ki. Gépjármű kereskedő partnereinknek kedvező kondíciókkal teljes körű vállalat-finanszírozási termékeket kínálunk. Meglévő ügyfeleink számára teljes körű ügyintézési lehetőséget biztosítunk az online elérésű Ügyfélkapu portálunkon keresztül illetve az összes Budapest Bank fiókban.

• kishaszonjármű
  • személyautó

Tulajdonos: Budapest Bank Zrt.

Cégvezető: Pfandler Tamás

Székhely:H-1138 Budapest, Váci út 193.

Ügyfélszolgálati telefonszám: +36 40-477-777

E-mail: budapestauto@ge.com