ARVAL Magyarország Járműparkkezelő Kft.

Az ARVAL ma a tartós bérlet és a flottakezelés területén európai referenciának számít. Az 1989-ben alapított cég Európa legtöbb országában jelen van, 2003 óta Magyarországon is. A cégcsoport több mint 600.000 autót kezel Európa szerte. Az ARVAL Magyarország Járműparkkezelő Kft. fő tevékenységi köre új gépjárművek finanszírozása és meglévő flották kezelése vállatok részére. Tevékenysége során testre szabott megoldásokat, fix kamatozású bérleti konstrukciót nyújt ügyfelei számára, mellyel lehetővé teszi az egyszerűbb költségfinanszírozást, a bérlet egész időtartamára, továbbá időmegtakarítást, kiszámíthatóságot és rugalmasságot biztosít. Ezen felül széleskörű szolgáltatásokat, egyéni tanácsadást és optimalizált költségeket biztosít partnerei igényeinek megfelelően. Szolgáltatásaink: gépjárműjavítás, -karbantartás, gumiabroncscsere, segélyszolgálat, csereautó, üzemanyagkártya, hozom-viszem szolgáltatás, biztosítás, kárkezelés és jelentéskészítés. Ügyfélkörünk: A portfólió összetételében jelentős részt képvisel a feldolgozóiparral, kereskedelemmel foglalkozó és gazdasági szolgáltatást nyújtó multinacionális cégek, ezen vállalkozások veszik leggyakrabban igénybe az ARVAL kedvező szolgáltatásait. Az ARVAL célkitűzése a jövőben is a gyors, rugalmas és minőségi szolgáltatásnyújtás. Cég/cégcsoport által nyújtott szolgáltatások: • flotta gépjármű finanszírozás Cég/cégcsoport által nyújtott termékek: • Operatív lízing

• flotta

Tulajdonos: BNP Paribas Group

Cégvezető: Tekse Kálmán CEO

Székhely:H-1113 Budapest, Bocskai út 134-146.

Ügyfélszolgálati telefonszám: (06 40) 278 251

E-mail: info@arval.hu

Web: www.arval.hu

On-line ügyfélszolgálat: http://www.arval.hu/hun/operativ-lizing/footer/kapcsolat/contact-customer.html