DEKRA-Expert Kft.

Cégvezető: Kurucsó Zsolt

Cégismertető: A DEKRA cég 90 éve kezdte meg működését a szakértői piacon. 1925-ben jegyezték be a céget, mint Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein e.V., ami mára a világ egyik vezető szakértő cégévé vált. Független és jól képzett szakértői gárdával és szolgáltatásokkal dolgozunk egy biztonságos világért. A világ 50 országában 39 000 alkalmazottal, 12 üzleti szolgáltatással vagyunk jelen a piacon. Magyarországon 1997-ben jelent meg a DEKRA-Expert Kft. előd cége a Colonia Biztosító alapításában, majd 2001-től vált a DEKRA cégcsoport részévé. Tulajdonosai 50-50%-ban az Uniqua Biztosító Zrt., illetve a DEKRA International. A magyar piacon 20 év kárszakértésben és járműértékelésben szerzett tapasztalattal állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Több mint 10 év tapasztalat áll a hátunk mögött a járműimportőrökkel és javítóműhelyekkel együttműködve. Társaságunk mind szakmailag mind pénzügyileg sikeres szereplője a járműiparnak, folyamatos pénzügyi növekedés mellett. Cégünk folyamatai során a DEKRA minőség-tanúsítási rendszert alkalmazza, mely a munkatársak kiválasztásától egészen az elkészített szakvélemények folyamatos és utólagos ellenőrzéséig tart.

Cím: 1134 Budapest Róbert Károly Krt. 70-74.

Telefonszám: +36-1-453-6100

Fax: +36-1-453-6110