Turi Tanácsadó Kft.

Cégvezető: Turi Attila

Cégalapítás dátuma: 2009

Cégismertető: A TURI Tanácsadó Kft 2009-ben azzal a céllal alapítottam, hogy a közel 20 éves szakmai tapasztalatot széles körben hasznosítani tudjam. A bemutatkozó anyagban szeretném Önnek bemutatni, hogy a milyen jellegű megbízást tud vállalni cégem, miben tudunk közösen együttműködni. A szakmai ismeretek az alábbi területekre terjednek ki: Magyarországi lízingpiaci ismeretek: A lízingpiacon eltöltött 15 éves szakmai múlt valamint a Magyar Lízingszövetség Truck Bizottság vezetői beosztás biztosított megfelelő alapot elsősorban a vállalati szektor és a corporate eszköz piaci ismeretek megszerzéséhez. Az üzleti tapasztalat és kapcsolatok a több száz ügyféllel való üzletkötés során alakult ki, az eszközismeret és a szállítói kapcsolatok (elsősorban a tehergépjármű piac) pedig az évek alatt fejlődtek. Üzletfejlesztési ismeretek: Eszköz alapú finanszírozási rendszerek kialakítása: a finanszírozható eszközök szegmentálása, finanszírozási feltételek (üzleti-, kockázati-, technológiai) létrehozása, a finanszírozáshoz szükséges teljes üzleti-, szabályzati-, és monitoring rendszer elkészítése. A tapasztalatok az új üzleti terület kialakításától a kényszerértékesítési csatornák és modellek kialakításáig terjednek. Több éves folyamat- és technológiafejlesztési ismeretekkel rendelkezem, melyek az üzleti igény kitalálásától a követelmény specifikáción át a rendszer bevezetéséig tart. A vállalati üzleti szektorban jelentős mennyiségű termékfejlesztést végeztem, amely a finanszírozási terméket kombinálta a biztosítással, üzemanyag- és egyéb szolgáltatásokkal. Projektvezetési ismeretek A projekt alapú működést a gyakorlatban alkalmaztam, így a rendszerszervezés, folyamatszervezés, projektvezetés, és a megvalósítás terén megfelelő a tapasztalatom. Vezetés, szervezés: A vezetői beosztásomból adódóan a stratégiatervezéshez, érdekeltségi rendszerek létrehozásához és egységes tudás bázis kialakításához is megfelelő ismeretekkel rendelkezem.

Cím: 1051 Budapest, Nádor u. 26.

Telefonszám: +36302470402

E-mail: turitanacsado@t-email.hu