Datahouse Kft.

Cégvezető: Bisztriánszky István

Cégalapítás dátuma: 2001

Cégismertető: A DATAHOUSE Számítástechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 2001. januárja óta működik. Cégünk fő profilja az információszolgáltatás. Szakértőink sokéves tapasztalattal rendelkeznek az autópiaci marketing, a márkakereskedői hálózat fejlesztés és az adatfeldolgozás területén. Célunk a magyarországi gépjármű piacról a lehető legrészletesebb, pontosabb és naprakészebb piaci információ szolgáltatás kialakítása és elterjesztése. A szolgáltatott információk nélkülözhetetlenek az országos és regionális piacelemzés, a tervezés, hálózatfejlesztés és teljesítmény értékelés szempontjából is. Szerződött partnereink között tudhatjuk a piacvezető autómárkákat, illetve lízing cégeket, és szoros kapcsolatban állunk valamennyi gépjármű márkaképviselettel. Az adatbázisok és statisztikai elemzések fő forrása a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH). Az innen származó adatok alapján lehetőség nyílik az autópiaci adatok gyártmány-, modell-, motor-, tulajdonos típus- és település szintű elemzésére személygépkocsi, tehergépkocsi, autóbusz, pótkocsi és motorkerékpár járműkategóriáknál. Az új gépjármű első forgalomba helyezéseken kívül adatbázisokat és elemzéseket készítünk a használt gépjármű első forgalomba helyezésekről, a belföldi tulajdonos változásokról, valamint a teljes gépjármű állományról is. A fentieken kívül egy teljes körű adatbázissal rendelkezünk a magyarországi személygépkocsi és kishaszonjármű kereskedésekről. A területi statisztikákat a táblázatos és grafikus ábrázolásokon túl, tematikus térképen is meg tudjuk jeleníteni. A rendelkezésre álló adatok alapján testre szabott, egyedi adatfeldolgozásokat és elemzéseket is készítünk megrendelőinknek. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, fejlesztjük annak érdekében, hogy a gépjárműpiaci információs igényeket minél teljesebb mértékben ki tudjuk elégíteni

Cím: Budapest, 1171. Lemberg u. 80.

Telefonszám: (+36-1) 253-0030

Fax: (+36-1) 253-0031