Autovista Magyarország Kft. (Eurotax)

Cégvezető: Labodics János

Cégismertető: Az EurotaxGlass's az európai gépjármű-informatikai piac vezető információ szolgáltatója. "Hosszú utat jártunk be, melynek eredményeként meghatározó európai szolgáltatóvá váltunk. Már több mint 75 éve vagyunk jelen független piaci megfigyelőként Európában. Az összegyűjtött, rögzített és feldolgozott adatokat ügyfeleink nyomtatott és digitális formában érhetik el. Az Eurotax, a Glass's és a Schwacke nevekkel fémjelzett metodika évtizedek óta szolgál referenciaként az európai használt jármű értékelés piacán. Az adatgyűjtő-, a piacelemző- és a matematikai modellek összekapcsolásával megbízható, döntés előkészítésre alkalmas információt hozunk létre. Ezen információk Európa szerte elérhetőek, hatékony, számszerűsíthető módon alapozva meg vevőink üzletfejlesztési törekvéseit. Széles termék- és szolgáltatás palettánk teljes lefedettséget kínál az autókereskedők, karosszéria-lakatos és fényező műhelyek, szervizek, kockázatkezelők, és követeléskezelők számára. A hatékony üzleti döntések kulcsa a hiteles és naprakész információ. Üzleti modellünk átalakítása és európai terjeszkedésünk során piaci árjegyzések értékesítőjéből fejlődtünk komplex üzleti információkat szolgáltató céggé. Az újszerű, összetett megközelítés segít önnek üzlete fejlesztésében." Az információ hatalom, és profitforrás

Cím: H-1141 Budapest, Szugló u. 130.

Telefonszám: +3614693074

Fax: +3614693063