Fókuszban az útnyilvántartás

2018. január 3-án megjelent az útnyilvántartásról szóló NAV tájékoztató elérhető itt

2018. január 17. szerda, 14:05

NHP3 - a lehívási időszakot meghosszabbították 2019...

Az MNB a közelmúltban több jelzést is kapott a hitelintézetektől arra vonatkozóan, hogy az NHP harmadik szakasza keretében finanszírozott egyes beruházások esetén az eredeti kivitelezési határidők a hitelfelvevő KKV-kon kívül álló okokból nem tarthatók. Erre tekintettel az MNB Monetáris Tanácsa a jelenleg 2018. júniusig tartó lehívási időszak egy évvel történő meghosszabbításáról döntött. Ennek megfelelően folyósításra az I. (forint)pillérben legkésőbb 2019. június 28-án, a II. (deviza)pillérben pedig 2019. június 17-én kerülhet sor.

2017. december 28. csütörtök, 08:13

Dübörög a géplízing - hitelnél is olcsóbb...

A Haszon - Agrár Magazin 2017. decemberi számában jelent meg az alábbi cikk a géplízingről.

2017. december 19. kedd, 08:38

Békés Karácsonyt és sikerekben gazdag új évet...

2017. december 18. hétfő, 09:28

Átlépett egy határt a magyar autópiac - infografika

2017. december 13. szerda, 05:53

Tatabányai diákok nyerték az idei PénzSztár versenyt

A Tatabányai Árpád Gimnázium diákjai állhattak a dobogó legfelső fokára a PénzSztár versenyen. A csapatoknak a Magyar Lízingszövetség a Mercedes-Benz Magyarországgal közösen külön meglepetéssel is készült.

Középiskolások tehették próbára pénzügyi tudásukat az idén ötödik alkalommal megrendezett PénzSztár Hazai és Határon Túli Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozási Versenyén. A versenyzőknek változatos feladatokat kellett teljesíteniük, a győztes pedig a Tatabányai Árpád Gimnázium Kasszaőrök nevű csapata lett. A második helyen a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium Mon(k)ey Managers nevű csapata végzett. A harmadik a Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnázium Mind arany nevű csapata lett, míg a negyedik helyet a Salgótarjáni SZC Táncsics Mihály Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának Gazdmanók nevű csapata szerezte meg. A döntő valamennyi résztvevője az élmény mellett értékes nyereményekkel is gazdagodott a verseny támogatóinak felajánlásából.

A Magyar Lízingszövetség főtitkára, Tóth Zoltán és Márkus Tünde, a Mercedes-Benz Magyarország flottaértékesítési menedzsere is a díjátadók között volt. A győztes csapat tagjai autómodellekkel lettek gazdagabbak, illetve egy gyárlátogatást nyertek a Mercedes kecskeméti gyárába.

2017. december 09. szombat, 08:01