Magyar Lízingszövetség: Duplázás öt év alatt az...

Jókora bővülést ért el 2017-ben az magyar újautópiac: 116 265 személyautó kelt el, ez 2012-höz képest 119 százalékos növekedésnek felel meg, 2016-hoz viszonyítva pedig 20 százalékos emelkedést jelent - közölte a Magyar Lízingszövetség. A növekedésben lévő lízingpiac számára az autófinanszírozás kulcsfontosságú, az autópiac bővülése pedig hozzájárulhat ahhoz, hogy korszerűbbé váljon a magyarországi autóállomány és az autók átlagéletkora mérséklődjön.

2018. január 22. hétfő, 15:18

Fókuszban az útnyilvántartás

2018. január 3-án megjelent az útnyilvántartásról szóló NAV tájékoztató elérhető itt

2018. január 17. szerda, 14:05

NHP3 - a lehívási időszakot meghosszabbították 2019...

Az MNB a közelmúltban több jelzést is kapott a hitelintézetektől arra vonatkozóan, hogy az NHP harmadik szakasza keretében finanszírozott egyes beruházások esetén az eredeti kivitelezési határidők a hitelfelvevő KKV-kon kívül álló okokból nem tarthatók. Erre tekintettel az MNB Monetáris Tanácsa a jelenleg 2018. júniusig tartó lehívási időszak egy évvel történő meghosszabbításáról döntött. Ennek megfelelően folyósításra az I. (forint)pillérben legkésőbb 2019. június 28-án, a II. (deviza)pillérben pedig 2019. június 17-én kerülhet sor.

2017. december 28. csütörtök, 08:13

Dübörög a géplízing - hitelnél is olcsóbb...

A Haszon - Agrár Magazin 2017. decemberi számában jelent meg az alábbi cikk a géplízingről.

2017. december 19. kedd, 08:38

Békés Karácsonyt és sikerekben gazdag új évet...

2017. december 18. hétfő, 09:28

Átlépett egy határt a magyar autópiac - infografika