Lízingszövetség: Autópiaci körkép –...

Bár nyolc hónap alatt 31 százalékkal közel 96 ezerre nőtt az eladott új autók száma, ennél több, 107 ezer használt import autó kerül forgalomba – áll a Magyar Lízingszövetség autópiaci összeállításában. Bár a lízing elsősorban az új autóknál kap szerepet, a Szövetség most arra is felhívja a figyelmet, hogyan érdemes használt autót vásárolni.

2018. szeptember 10. hétfő, 11:55

PénzSztár 2018

2018. szeptember 04. kedd, 12:52

Jókora plusz és rekord a lízingpiacon - infografika

2018. augusztus 13. hétfő, 12:13

Jókora plusz és rekord a lízingpiacon

Fokozta az ütemet a magyar lízingpiac: az első félévben a finanszírozott összeg elérte a 329 milliárd forintot, ami egyrészt sokéves csúcs, másrészt 18 százalékos növekedést jelent éves szinten és meghaladja az első negyedévben elért 16 százalékos növekedést. A Magyar Lízingszövetség szerint a bővülés elsősorban a továbbra is nagyon jól szereplő járműfinanszírozásnak köszönhető, de növekedés volt a termelőeszközöknél is. A lízingcégek az idén közel 20 százalékos növekedéssel számolnak.

2018. augusztus 13. hétfő, 11:31

100 ezer felett a magyar piac

Az első hét hónapban átlépte a 100 ezres szintet a magyar piac: 101 726 darab új jármű (autó, kis- és nagyteherautó, busz, motor) talált gazdára. Ez éves összevetésben közel 30 százalékos növekedésnek felel meg, 2016 azonos időszakához képest pedig bő 40 százalékos plusz.

2018. augusztus 07. kedd, 11:44

Deloitte - az Év Lízingszakembere 2018 - indul a...

2018. augusztus 01. szerda, 09:48