Több mint 2400 jármű kelt el hetente

A legnépszerűbb kategóriákban több mint 126 ezer új jármű talált gazdára a magyar piacon, ami 22 százalékos növekedés éves összevetésben.

Bővebben

2017. január 11. szerda, 11:01

EBA POG GL - MNB lakossági termékfelügyleti ajánlás...

Összhangban az Európai Bankhatóság által, 2015. július 15. napján közzétett a lakossági banki termékekkel kapcsolatos termékfelügyeleti és - irányítási intézkedésekről szóló iránymutatásokban foglaltakkal, az MNB elkészítette a pénzpiaci lakossági  termékekkel kapcsolatos termékfelügyeleti és irányítási intézkedésekről szóló ajánlást, amely elérhető az MNB honlapján.

2016. december 21. szerda, 10:38

Békés Karácsonyt és sikerekben gazdag új évet...

2016. december 21. szerda, 10:15

Dr. Böde Tamás az "Év lízinges jogásza" 2016-ban

A Wolters Kluwer Kft. által 2016-ban alapított Jogászdíj célja, hogy elismerje jogásztársadalom kiemelkedő képviselőinek szakmai teljesítményét. Az idén első  alkalommal 2016. december 15-én a Boscolo Hotelben megrendezett Díjátadó Gálán az „Év lízinges jogásza”  kategóriában Dr. Böde Tamás, a Lízingszövetség Jogi Bizottságának elnöke nyerte meg a díjat. Az elegáns plakettet Nyikos Katalin, a Lízingszövetség elnöke adta át.

2016. december 21. szerda, 10:12

Változott az elektromos járművek beszerzését...

Az NGM több ponton pontosította a GZR-D-Ö-2016  pályázati felhívást, s a lízingmódozatok, valamint flottakezelői szolgáltatások igénybevételére kitérő, Varga Mihály Miniszter Úr által aláírt hivatalos változat elérhető itt.

2016. december 05. hétfő, 08:52