EU - új személyautó forgalomba helyezés: közel 10...

Májusban 16 %-kal emelkedett az unió piacain az újonnan eladott személyautók száma, közel 1,3 millió darabot értékesítettek. A nagyobb piacok közül Olaszországban 27,3, Franciaországban 22,3, Spanyolországban 20,9, Németországban 11,9, az Egyesült Királyságban 2,5 %-kal nőtt a kereslet.

Januártól májusig 9,9 %-kal nőtt az új forgalomba helyezések száma, 6,4 millió darab új személyautót helyeztek forgalomba. Olaszországban 20,5, Spanyolországban 12,5, Franciaországban 10,5, Németországban 6,8, az Egyesült Királyságban 4,1 %-kal bővült a piac ez időszak alatt.

2016. június 20. hétfő, 14:42

A pénzügyi lízingszerződés kötelező tartalmi elemei

Pénzügyi lízingszerződés esetén nem a kamat, hanem a tőkerészből és a kamatrészből álló lízingdíj és annak ütemezése a szerződés lényeges eleme – a Kúria eseti döntése.

Részletek

2016. június 17. péntek, 11:30

Illetékmentesek lesznek a lízinggel megszerzett...

A 2016. évi 79. számú Magyar Közlönyben megjelent  1269/2016. (VI. 7.) kormányhatározat alapján illetékmentesek lesznek a lízinggel megszerzett haszonjárművek (nyergesvontató, tehergépjármű, pótkocsi, félpótkocsi és autóbusz).

2016. június 09. csütörtök, 09:48

Így adózunk 2017-ben – elfogadták az adócsomagot

Megszűnik a tartós bérlet, új cafeteria-rendszer, áfacsökkentés, az adócsalás elleni keményebb - informatikailag megtámogatott – fellépés, google- és facebook-adó, jövedéki adóváltozás, még kedvezőbb kata és kiva – többek között ezeket hozza a 2017-es adócsomag, amelyet kedden fogadott el az Országgyűlés.

2016. június 07. kedd, 14:23

Hogyan veszítenek értékükből az autók, mi okozta a...

Hogyan veszítenek értékükből az autók, mi okozta a drágulást? Kattintson!

2016. május 27. péntek, 11:01