Társaságiadó-változások 2016-2017-ben

Adóváltozásokat bemutató cikksorozatunk harmadik részében a társasági adó 2016. június 16-tól már hatályba lépett változásait és a jövőbeni újdonságokat ismertetjük.

2016. július 15. péntek, 09:51

Júliustól módosult a hitelintézeti törvény

Szélesebb körben visszavonható a tevékenységi engedély, és a törvény közvetítői díjra vonatkozó definíciója is módosult – többek között ezeken a pontokon is módosította a hitelintézetekről szóló jogszabályt a pénzügyi közvetítőrendszert érintő egyes törvények módosításáról szóló törvény.

2016. július 14. csütörtök, 09:25

Elemzőt keres a Magyar Lízingszövetség

A Lízingszövetség keres pályakezdő, vagy néhány éves gyakorlattal rendelkező részmunkaidős munkatársat, vagy megbízott szakértőt keres.

2016. július 05. kedd, 14:08

Új haszongépjármű eladás az EU-ban: 16,4 %-os...

Májusban 16,4 %-kal nőtt az új haszongépjárművek európai értékesítése, több mint 187 ezer darabot adtak el. Minden szegmensben növekedést mértek. Olaszországban 35,9, Franciaországban 27,2, Spanyolországban 17,3 %-kal helyeztek több új haszongépjárművet forgalomba.
Az első öt hónapban több mint 946 ezer új haszongépjármű talált gazdára, ami 13,5 %-kal több mint az előző év azonos időszakában. Ez időszak alatt Olaszországban 30,6, Spanyolországban 13,9, Franciaországban 13,1, Németországban 10,2, az Egyesült Királyságban 3,8 %-kal nőtt az eladás.

2016. június 27. hétfő, 14:31

A Bankárképző őszi bankszakmai és...

Érdekli a bankszakma?
Befektetés-elemzői karrierre vágyik?
Összefüggéseiben ismerné meg a pénzügyeket?
Elismert és elfogadott végzettségre van szüksége szakmai előmeneteléhez?

BADI - Posztgraudális Bankmenedzsment Diplomaprogram
Korszerű, átfogó és aktuális bankszakmai ismereteket szerezhet az interaktív és gyakorlatorientált képzésünkön, amely a Budapesti Corvinus Egyetemmel közös másoddiplomát nyújtó szakirányú továbbképzés. Oktatóink a bankszakma és az egyetemi élet kiválóságai! 2016. szeptemberétől új témakörökkel kiegészítve! További információ >>

FEBI – Szakképesített Bankreferens OKJ képzés
Jelzáloghitel nyújtásával, közvetítésével és hiteltanácsadásával foglalkozók, a pénzügyi közvetítők, illetve a befektetési szolgáltatók üzletkötést végző munkatársai számára jogszabályban előírt szakmai végzettség! A program a bankszakmai rejtelmeibe vezet be, gyakorlatban alkalmazható, naprakész, magas szintű szakmai tudást biztosít. Távoktatási formában végezhető! További információ >>

CEFA-EFFAS – Befektetés-elemzői program
Szeretne befektetés-elemzői területen szakmai ismeretekre szert tenni és a karrierjében előrelépni? Külföldi karriert szeretne? A CEFA-EFFAS másfél éves program során megtanulja a befektetés-elemzés csínját-bínját! A képzés végén pedig megszerzi az európai CEFA diplomát, amely az európai piacok zömén elfogadott végzettség! Lehetősége nyílik továbbá a nemzetközi CIIA vizsga letételére is. További információ>>

VAP – Vagyon, Alap, Portfólió – Már Online is végezhető!
Munkája során kapcsolatba kerül befektetési termékekkel, és szeretné jobban megérteni a pénz- és tőkepiacok működését és a pénz- és tőkepiaci termékeket?
A Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) és Bankárképző közös, féléves programja, amely során értékpapírokról és befektetés-kezelésről gyakorló szakemberektől tanulhat! 2016. szeptemberétől már online formában is elérhető! További információ>>

További induló képzéseinkről a honlapunkról tájékozódhat vagy keresse munkatársainkat telefonon!

Várjuk szeretettel képzéseinken,
a Bankárképző csapata