Új elnökségi tagot választott a Lízingszövetség

Új elnökségi tagot választott a Magyar Lízingszövetség: a Merkantil Bankcsoport flottaüzletágának vezetőjét, az évtizedes lízingpiaci múlttal rendelkező Zs. Nagy István a testületi tagságáról lemondó Merk Gábort váltja. Zs. Nagy István szerint a bővülő lízingpiac szereplői számára a szolgáltatásokkal kiegészített eszközfinanszírozás jelenti a legnagyobb lehetőséget a növekedésre.

2017. április 10. hétfő, 13:15

2016 Q4 leasing market - infographics

2017. április 03. hétfő, 13:10

A hibridek és a villanyautók is segíthetik a...

Az európai villanyautó-piac 5 százalékkal nőtt tavaly, de a hibrideknél jóval nagyobb, 27 százalékos volt a bővülés. Mind a hibridek, mint a villanyautók segíthetik a jövőben a flottapiac bővülését - közölte a Magyar Lízingszövetség. A szervezet szerint azonban a villanyautók térnyeréséhez további ösztönzőkre lenne szükség.

2017. március 28. kedd, 10:04

Hibridforradalom van

A hibridek sokkal nagyobb bővülést értek el, mint a hagyományos vagy éppen a villanyautók.

A hagyományos személyautók európai piaca tavaly 7 százalékkal bővült, azaz közel 14 millió - hagyományos - új autó talált gazdára. Ezen belül a magyar piacon 25 százalékkal közel 100 ezerre darabra nőtt az eladott új autók száma.

2017. március 03. péntek, 08:55

Így szerepelt a magyar lízingpiac 2016-ban