Egymillióval több autó két évtized alatt

Jelentősen bővült a magyarországi autóállomány: 1995-höz képest 42 százalékkal 3,37 darabra nőtt a személyautók száma. Ezzel párhuzamosan a teherautóknál 56 százalékos növekedést következett be - derül ki a Magyar Lízingszövetség összeállításából, amely szerint a lízingpiacon továbbra is az egyik legfontosabb pillér marad a járműfinanszírozás. Az új személygépjárművek 50, míg az új haszongépjárművek 80 százaléka lízingkonstrukciók keretében kerül az utakra.

2016. szeptember 02. péntek, 08:47

Jobb, mint a hitel? - Egyre több cég lízingelhet

2016. augusztus 18. csütörtök, 09:51

Szeretik a lízinget a vállalatok

Bár a vállalkozások elsősorban a hiteltermékekre gondolnak, ha forrásra/finanszírozásra van szükségük, valójában számos esetben  lízingkonstrukciókat alkalmaznak - derül ki a Magyar Lízingszövetség megrendelésére készült GfK-kutatásból. A 300 millió forintnál nagyobb árbevételű cégek 30 százalékának van lízingszerződése, az alacsonyabb árbevételű cégeknél ez alacsonyabb, de a Lízingszövetség szerint növekedhet az arány a jövőben.

2016. augusztus 17. szerda, 14:02

Teherautók, buszok - milliárdos növekedés

2016. augusztus 16. kedd, 10:04

Világgazdaság Lízing melléklet - 2016. augusztus 10.

Az NHP is sokat lendített a finanszírozáson.

2016. augusztus 15. hétfő, 12:26

PénzSztár 2016 - Legyél nyerő a pénzügyekben!

A Magyar Lízingszövetség szakmai támogatásával idén is megrendezik a PénzSztárt, az országos középiskolai pénzügyi-gazdasági versenyt.

Részletek

2016. augusztus 12. péntek, 10:57