Deloitte Üzleti Akadémia - A lízingfinanszírozás...

A Magyar Lízingszövetség pártoló tagjával akkreditált képzést szervezett elsősorban a mérlegképes könyvelői és adótanácsadói képzésben részt vevő pénzügyesek számára. E rendezvény célja, hogy a szakterületen működő – és sok esetben  KKV szektorban dolgozó vagy azoknak szolgáltató – szakemberek jobban megismerjék a lizing formáit, jogi, számviteli és adózási szabályait, előnyeit, a finanszírozható projekteket, a szolgáltatás jellemzőit.

A képzés előadói:

• dr. Györgyi Dóra - IKB-Leasing
  • Sasinszki Imre - MKB-Euroleasing
  • Malkócs Tamás - K&H Bank
  • Jakus László - LeasePlan
  • Zs. Nagy István - Merkantil
  • dr. Tancsa Zoltán - Deloitte

Részletek:

2016. október 03. hétfő, 10:28

Pályázat elektromos autó vásárlásához

A Nemzetgazdasági Minisztérium pályázati kiírást tesz közzé cselekvőképes természetes személyek, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, civil szervezetek, helyi önkormányzatok, köztestületek, költségvetési szervek részére, az elektromobilitás elterjedésének ösztönzése érdekében tisztán elektromos személygépkocsik és/vagy legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű tisztán elektromos tehergépkocsik megvásárlásának támogatására (ide értve a zárt végű pénzügyi lízing szerződés keretében történő megvalósulását is).

2016. szeptember 29. csütörtök, 10:31

Nemzetközi porondra lép a Lízingszövetség

A Magyar Lízingszövetség a közelmúltban csatlakozott az európai lízingszervezeteket tömörítő Leaseurope-hoz. A Leaserope egy ernyőszervezet, amely mind a lízing, mind pedig az autó- és járműbérlést magában foglaló iparágakat képviseli Európában Az együttműködés eredményeként a Magyar Lízingszövetség és tagvállalatai szorosabb együttműködést alakíthatnak ki a többi országban működő lízingszövetségekkel és lízingtársaságokkal, emellett pontosabb képet kaphatnak a piaci folyamatokról.

2016. szeptember 29. csütörtök, 09:53

Lízing a KKV-k körében - Gfk Kutatási eredmények...

Mit gondolnak a vállalatok/ vállalkozások a lízingről?

2016. szeptember 28. szerda, 13:37

A növekedéshez passzol a lízing

A növekedésben lévő KKV-k 29 százalékának van lízingszerződése, az innovációt megvalósító cégeknek pedig a 38 százaléka él ezzel a finanszírozási formával - derül ki a Magyar Lízingszövetség megrendelésére készült GfK-kutatásból.

2016. szeptember 26. hétfő, 18:42