A Toyota Pénzügyi Szolgáltató Magyarország Zrt. a...

A 2016. november 11-ei Közgyűlésen Mátraházán tagjaink hivatalosan is megszavazták a Toyota Pénzügyi Szolgáltató Magyarország Zrt. Lízingszövetséghez történő csatlakozását. A Toyota Motor Corporation (TMC) 100%-os leányvállalataként pénzügyi megoldásokat kínálnak a Toyota és a Lexus márkák vásárlóinak. Toyota Financial Services (TFS) leányvállalat jelenleg 35 országban van jelen, köztük Magyarországon. A TFS jelenleg a világ legnagyobb captive autófinanszírozó vállalat csoportja több mint 30 éves finanszírozói tapasztalattal rendelkezik, világviszonylatban 25 millió ügyféllel áll kapcsolatban, 8 ezer munkatársuk dolgozik a minél színvonalasabb kiszolgálás érdekében. Magyarországon 2002-óta vannak jelen és ez alatt közel 35 ezer ügyfélszerződést kötöttek. Itthon a privát és céges ügyfeleknek nyújtott pénzügyi lízing mellett a Toyota és Lexus márkakereskedőknek nyújtanak készletfinanszírozási szolgáltatást.

2016. november 22. kedd, 12:03

Lízing Szakmai Napok hírlevél

Az idén 25 éves Magyar Lízingszövetség szervezésében 2016. november 10-én a Lifestyle Hotel Mátra Superiorban Mátraházán került megrendezésre a Lízing Szakmai Napok konferencia.

2016. december 17. szombat, 12:32

Pásti Béla az év lízingszakembere

Hosszú évek óta tartó intenzív és odaadó lízingszakmai tevékenységének elismeréseként is az idei évben Pásti Bélát, a Merkantil Bank ügyvezető igazgató-helyettesét választották meg „Az év lízingszakemberének”.

2016. november 12. szombat, 09:22

Lépést tart Európával a magyar lízingpiac

Bár több európai gazdaságban gyenge teljesítmény, stagnálás vagy negatív teljesítmény várható, a lízingpiac 10 százalékos növekedésben van. A bővülés ellenére a lízingszektornak a jövőben olyan kihívásokkal kell megküzdenie, mint például a digitalizáció és a robotizáció – derült ki a Magyar Lízingszövetség csütörtöki, Mátraházán tartott szakmai rendezvényén. Nyikos Katalin, a Magyar Lízingszövetség elnöke beszélt arról, hogy a magyar lízingpiac növekedésben van, és az idén 20 százalékkal növekedhet a finanszírozott összeg.

2016. november 10. csütörtök, 16:13

Jöhet az elektromosautó-flották kora

Az elektromos autók vásárlásához igényelhető állami támogatási rendszer elindítása a magyar autópark korszerűsítésének fontos és üdvözlendő lépése - közölte a Magyar Lízingszövetség. A szervezet tagvállalatai szerint a villanyautók támogatása a flottapiacra is kedvező hatással lehet. A Lízingszövetség autófinanszírozással foglalkozó tagvállalatai üdvözölték a kormányzati lépést és többségük jelezte szándékát, hogy részt vesz a programban.

2016. november 03. csütörtök, 10:03