Jön az egzotikus lízing

Az új jegybanki program különleges eszközökkel bővítheti a lízingpiacot, ezen keresztül pedig a vállalkozások gépparkját.

2015. április 29. szerda, 11:55

Még több autót vittek

Jó eredménnyel zárta az első negyedévet a magyar autópiac.

Folytatódott a bővülés a magyarországi autó- és járműpiacon. A Datahouse adatai szerint az év első három hónapjában 17 058 autó talált gazdára, ami 10 százalékos növekedést jelent éves összevetésben.

2015. április 21. kedd, 11:54

EU - új személyautó forgalomba helyezés: 8,6 %-os...

Márciusban 10,6 %-kal emelkedett az unió piacain az újonnan eladott személyautók száma, több mint 1,6 millió darabot értékesítettek. A nagyobb piacok közül Spanyolországban 40,5, Olaszországban 15,1, Franciaországban 9,3, Németországban 9, az Egyesült Királyságban 6 %-kal nőtt a kereslet.

2015. április 20. hétfő, 14:16

Dagad a lízingpiac

Részben a jegybanki programnak köszönhetően jelentős bővülést ért el az elmúlt időszakban a lízingpiac, és a jövőben is növekedésre lehet számítani.

2015. április 14. kedd, 11:52

Mire számíthatnak, mit tegyenek az autóhitelesek?

Egyetlen infografikán szinte minden: elszámolás, teendők, tanácsok.

2015. április 10. péntek, 11:12

Új erőre kap a lízingpiac

A lízingpiac évek óta tartó visszaesése egy ideje megállni látszik a szakértők véleménye és az azt alátámasztó statisztikai adatok szerint is. A kedvező tendenciát optimista várakozások szerint a gazdaság élénkülése, a járműpiac bővülése és a kkv-szektor fejlődése tarthatja fenn. Utóbbiban fontos szerepet játszanak a jegybanki és az eximbankos hitelprogramok is, miután tavaly mindkét konstrukció kibővült a lízingfinanszírozással.

2015. április 03. péntek, 11:13