Beindult a lízing Európában is

Látványos bővülést ért el az európai lízingpiac az idei első negyedévben - közölte a Magyar Lízingszövetség az MTI-vel az európai lízingszövetség, a Leaseurope friss jelentésének adataira hivatkozva.

2015. június 19. péntek, 10:17

Pörög az európai lízingpiac

Látványos bővülést ért el az európai lízingpiac az első negyedévben - derül ki az ágazati szervezet, a Leaseurope friss adataiból.

2015. június 17. szerda, 10:32

EU - új személyautó forgalomba helyezés: 6,8 %-os...

Májusban 1,3 %-kal emelkedett az unió piacain az újonnan eladott személyautók száma, több mint 1,1 millió darabot értékesítettek. A nagyobb piacok vegyes képet mutattak: Franciaországban 3,5, Németországban 6,7 csökkent a kereslet, míg Spanyolországban 14, Olaszországban 10,8, az Egyesült Királyságban 2,4 %-kal nőtt.

2015. június 16. kedd, 11:34

Kiderült, hogy csökken a bankadó - A lízingcégek is...

Megjelent az Országgyűlés honlapján az az összegző módosító javaslat, amely pontosítja, mekkora összegű adókedvezményt vehetnek igénybe a hitelintézetek és pénzügyi vállalkozások 2016-tól a különadójuk terhére. Egy korábbi módosító javaslat alapján örülhetnek a lízingcégek és pénzügyi vállalkozások: az ő adóterhelésük is jelentősen csökken.

2015. június 15. hétfő, 11:03

Legalább az adóhátrány miatt nem mennek tönkre a...

A gazdasági bizottságon is átment az a módosító indítvány, amely a korábban a Privátbankár.hu által is felvetett versenyhátrányt megszünteti a bankadó tekintetében hitelintézetek és a lízingcégek között. A lízingszakma bankadó-terhelése így jövőre 45 százalékkal csökkenhet.

2015. június 15. hétfő, 10:16

Újraindul a Ladák forgalmazása

Az orosz AvtoVAZ autógyár ősztől felújítja a Lada személyautók forgalmazását Európában, az export kezdetét szeptember-októberre tervezik, az első célország Magyarország és Csehország lesz – jelentette be Bo Andersson, a legnagyobb orosz autógyár vezérigazgatója.

2015. június 12. péntek, 10:31