Megveri Európát a magyar autópiac

12,6 százalék, 39,2 százalék – ennyivel nőttek a járműeladások 2014 és 2013 első hét hónapjához képest.

2015. augusztus 04. kedd, 12:11

Jól nézd meg, kitől veszel autót: hogy működik a...

Jelentősen átalakult a zálogjogi nyilvántartás rendszere, az új szabályok szerint bárki letöltheti az internetről a hitelbiztosítéki nyilatkozatát és tájékozódhat a zálogjogok fennállásáról. De mi az a hitelbiztosítéki nyilvántartás? Ki és hogyan tehet nyilatkozatot, mennyibe kerül ez és hogyan kell regisztrálni ahhoz, hogy ezt megtehesse a felhasználó? A Magyar Országos Közjegyzői Kamarát kérdeztük.

2015. július 30. csütörtök, 09:57

Autóhitelek: önkéntes lesz a forintosítás

A Nemzetgazdasági Minisztérium elkészült az autó- és fogyasztási hitelek forintosításáról szóló javaslatával, amit a közeljövőben tárgyalhat a kormány – jelentette be tegnap a tárca miniszterhelyettese. Tállai András elmondása szerint a folyamat önkéntes lesz, de az ügyfelek és a bankok számára is ösztönzőket vezetnek be.

2015. július 28. kedd, 16:06

Tömeg az autószalonokban

A magyar mellett az európai autópiac is szépen hízik. Az első félévben több mint 8 százalékkal nőttek az eladások. Extraként egy márkasorrendet is bemutatunk.

2015. július 22. szerda, 12:27

EU - új személyautó forgalomba helyezés: 8,2 %-os...

Júniusban 14,6 %-kal emelkedett az unió piacain az újonnan eladott személyautók száma, több mint 1,36 millió darabot értékesítettek ekkor, ami 2009 decembere óta a legnagyobb havi növekedés. A nagyobb piacok mindegyikén nőtt az eladás: Spanyolországban 23,5, Franciaországban 15, Olaszországban 14,4, Németországban 12,9, az Egyesült Királyságban 12,9 %-kal.

2015. július 20. hétfő, 14:44

Minden a munkáltatói lakástámogatásról

Nem célszerű összekeverni a munkáltatói kölcsönt a munkáltatói lakáscélú támogatással, mivel az előbbit vissza kell fizetnie a dolgozónak a munkáltató részére, a támogatás viszont vissza nem térítendő összeg, ha az előírt feltételeknek megfelel.

2015. július 15. szerda, 10:29