PénzSztár 2018

2018. szeptember 04. kedd, 12:52

Jókora plusz és rekord a lízingpiacon - infografika

2018. augusztus 13. hétfő, 12:13

Jókora plusz és rekord a lízingpiacon

Fokozta az ütemet a magyar lízingpiac: az első félévben a finanszírozott összeg elérte a 329 milliárd forintot, ami egyrészt sokéves csúcs, másrészt 18 százalékos növekedést jelent éves szinten és meghaladja az első negyedévben elért 16 százalékos növekedést. A Magyar Lízingszövetség szerint a bővülés elsősorban a továbbra is nagyon jól szereplő járműfinanszírozásnak köszönhető, de növekedés volt a termelőeszközöknél is. A lízingcégek az idén közel 20 százalékos növekedéssel számolnak.

2018. augusztus 13. hétfő, 11:31

100 ezer felett a magyar piac

Az első hét hónapban átlépte a 100 ezres szintet a magyar piac: 101 726 darab új jármű (autó, kis- és nagyteherautó, busz, motor) talált gazdára. Ez éves összevetésben közel 30 százalékos növekedésnek felel meg, 2016 azonos időszakához képest pedig bő 40 százalékos plusz.

2018. augusztus 07. kedd, 11:44

Deloitte - az Év Lízingszakembere 2018 - indul a...

2018. augusztus 01. szerda, 09:48

Lízingszövetség: Van még keresnivalójuk a dízeleknek

Budapest, 2018. július 27. - A személyautók károsanyag-kibocsátása az utóbbi tíz évben jelentősen csökkent, miközben a legyártott autók száma emelkedett - derül ki a Magyar Lízingszövetség legfrissebb összeállításából, amely szerint a legkorszerűbb dízelmotorokra van és lesz is igény. A mai dízelek már jóval tisztábbak és 71 százalékkal alacsonyabb a károsanyag-kibocsátásuk, mint a benzines társaiké. A növekvő flottapiacon, ahogy a teljes autópiacon is van jövőjük a dízeleknek.

2018. augusztus 01. szerda, 09:39