Deloitte-Az év lízingszakembere díj 2017

2017. október 03. kedd, 12:51

Lízingszövetség: Sztárok lettek a traktorok

Közel 77 milliárd forint értékben szereztek be új mezőgazdasági gépeket a magyar vállalkozások az első félévben, ami 40 százalékos növekedést jelent éves szinten. Az új traktorok piaca 32 százalékkal bővült, új kombájnokból pedig 12 százalékkal több talált gazdára. A Lízingszövetség szerint a mezőgazdasági gépek piacán folytatódhat a növekedés, ami bővülést eredményezhet az agrárlízing területén is.

2017. szeptember 26. kedd, 08:14

Lízingszövetség: Rápörögtek a gépekre a cégek

A beruházások látványos bővülésében a lízingpiac is fontos szerepet kapott: a vállalkozások egyre nagyobb része lízingkonstrukció segítségével szerzi be a gépeit. A lízingpiacon belül a gépfinanszírozás 31 százalékkal nőtt az idei második negyedévben és a Magyar Lízingszövetség további növekedésre számít.

2017. szeptember 19. kedd, 08:47

Ötödszörre mérhetik össze tudásukat a...

Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a PénzSztár Hazai és Határon Túli Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozási Versenye, amelyre 2017. október 9-ig regisztrálhatnak négyfős hazai és határon túli magyar diákcsapatok.

Részletek

2017. szeptember 05. kedd, 11:28

Megjelent az elektromos gépkocsi beszerzésének...

Bővül az elektromos autók vásárlásának támogatási köre és adminisztratív könnyítések is életbe lépnek a környezetbarát közlekedés ösztönzése érdekében

A pályázat itt érhető el

2017. augusztus 31. csütörtök, 15:06

PénzSztár 2017

Hamarosan indul a PénzSztár Hazai és Határon Túli Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozási Versenye a Magyar Lízingszövetség szakmai támogatásával!

2017. augusztus 23. szerda, 09:37