Budapesten gyűlik össze idén az európai lízingszakma

Az európai lízingszakma legnagyobb éves rendezvénye egyedülálló lehetőséget nyújt a szakemberek, döntéshozók és érdeklődők számára, hogy megismerjék a legfrissebb európai finanszírozási és autóipari trendeket. A Leaseurope és az Eurofinas által rendezett konferenciára 2019. október 10-11-én, a Hotel InterContinental-ban kerül sor. Az eseményre közel 500 magas rangú európai cégvezetőt és lízingszakembert várunk, mintegy 200 cég képviseletében, több mint 30 országból.

Érdemes tehát itt lenni, hiszen a programot az iparág szervezi, az iparágnak! Ráadásul ez a legnagyobb ilyen esemény Európában, kiemelkedő előadókkal, döntéshozók részvételével és számos kapcsolatépítési lehetőséggel.

További információ angol nyelven www.annual-convention.eu

2019. április 09. kedd, 09:00

Jöhet a hétszemélyes autók aranykora

A júliustól hatályos új szabályozás fellendítheti a piacot

Budapest, 2019. április 3. – A Lízingszövetség üdvözli, hogy a július elsejével életbe lépő nagycsaládosok autóvásárlási támogatásának szabályai szerint a 2,5 millió forintos állami támogatást nem kell előre megfinanszírozniuk a vásárlóknak, és a kiválasztott új, 7 személyes autó megvásárlásához lízingfinanszírozást is igénybe vehetnek. A szövetség szerint a nyár közepétől elérhető támogatás plusz keresletet hozhat a lendületesen növekvő autópiacra és a lízingfinanszírozásban is bővülést eredményezhet. A gépjármű-kereskedők a családokat célzó programmal készülnek az új időszakra.

2019. április 03. szerda, 12:04

Áprilistól az IFKA kezeli az elektromobilitás...

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium háttérintézménye, az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. látja el az elektromobilitás fejlesztésével, elektromos gépjármű-vásárlás támogatásával, a szemléletformálási, társadalmasítási tevékenységek ellátásával kapcsolatos feladatokat 2019. április 1-től.

2019. március 28. csütörtök, 07:56

Csak viszik, csak viszik az autókat

Az erős évkezdés után a februárt is komoly bővüléssel zárta a magyar járműpiac

Februárban közel 14 ezer új jármű - személyautó, kis- és nagyteherautó, busz és motor - kelt el a magyar piacon a Datahouse szerint, ami 13 százalékos emelkedésnek felel meg 2018 februárjához képest és meghaladja a januári 9,5 százalékos bővülést. Az év első két hónapját több mint 26 ezer darabos eladással zárta a piac, ez pedig 11 százalékos többletet jelent éves összevetésben.

2019. március 20. szerda, 10:37

Júliustól autóvásárlási támogatást kapnak a...

Július elsejétől legfeljebb 2,5 millió forintos támogatást kaphatnak a legalább három gyereket nevelő családok új, legalább hétszemélyes személyautó vásárlásához.

A nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III. 12.) Korm. rendelet elérhető itt

2019. március 13. szerda, 09:03

Így teljesített a lízingpiac 2018-ban - infografika