Események

AKI-AM-MBSZ Finanszírozási workshop

2019-03-28 – 2019-03-28

Helyszín: Agrárgazdasági Kutató Intézet (1093 Budapest, Zsil utca 3-5.; földszinti konferenciaterem)

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI), az Agrárminisztérium (AM) Mezőgazdaságért Felelős Államtitkársága és a Magyar Bankszövetség szervezésében 2019. március 28-án (csütörtökön) megrendezésre kerülő, a „Finanszírozási folyamatok és támogatások alakulása az élelmiszergazdaságban, 2018” címmel tartandó workshopra.

Célunk, hogy a workshop keretében áttekintsük és megvitassuk a 2018. év eredményeit, tapasztalatait, illetve a 2019. évi tendenciákat, változásokat.

Időpont: 2019. március 28. (csütörtök)  10 óra

Helyszín: Agrárgazdasági Kutató Intézet (1093 Budapest, Zsil utca 3-5.; földszinti konferenciaterem)

PROGRAM

10:00–10:05       Köszöntő Kemény Gábor mb. főigazgató, Agrárgazdasági Kutató Intézet

10:05–10:25       Támogatások és finanszírozási folyamatok alakulása 2018-ban Lámfalusi Ibolya osztályvezető, Agrárgazdasági Kutató Intézet

10:25–10:45       A támogatáspolitika legújabb feljeményei a finanszírozás szemszögéből Szentirmay Zoltán főosztályvezető, Agrárminisztérium

10:45–10:55       A mezőgazdasági finanszírozási lehetőségei – gazda + gép = érték Lantos Gergely osztályvezető, Agrárminisztérium

10:55–11:55       Kerekasztal beszélgetés: A 2018. év finanszírozási tapasztalatai és a 2019. év várható folyamatai

(A kerekasztal-beszélgetés kérdéslistáját a meghívó mellékleteként küldjük.)

11:55–12:00       Zárszó

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Regisztrációját IDE kattintva teheti meg (jelentkezési határidő: 2019. március 20.).