Események

Élet a GDPR hatályba lépése után – Adatvédelmi konferencia kedvezménnyel a Lízingszövetség tagjainak

2018-11-20 – 2018-11-20

Helyszín: Danubius Hotel Astoria

Nem sok olyan jogszabály volt az elmúlt évtizedekben, amely akkora hullámokat keltett volna, mint az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete. Szektortól függetlenül mindenki hallott róla: nem volt olyan magánnyomozó, marketinges, banki szakember, fotós, gyógyszerész, biztosítási ügynök,ingatlanértékesítő, munkáltató, aki ne tudta volna: 2018. májusában valami nagyon megváltozik. Aztán elmúlt május, az adatkezelők pedig úgy folytatják a munkájukat, mint eddig.

Valóban nem változott semmi, csak a hype volt nagy? Vagy még távolról sem csengett le ez a kérdés, és a közeli jövőben várhatjuk, hogy a Hatóság is lép, és igazolja a korábbi félelmeket? Mit tehet az, aki még nem tett semmit, és valóban megnyugodhat-e az, aki átvilágította az adatkezeléseit?

A képzésen megvizsgáljuk, mi változott, mi várható, és áttekintjük a főbb szabályokat. Előadóink a téma elismert szakemberei, többen köztük hatósági tapasztalattal. Várunk mindenkit konferenciánkra, aki adatot kezel!

A programból
- Melyek a jogszerű adatkezelés főbb feltételei?
- Az érintett hozzájárulásának beszerzése, tájékoztatás; a jogos érdeken alapuló adatkezelés
- A rendelet hatása a piacon: várakozások, felkészülés és ráfordítás, avagy mibe került a GDPR?
- Hogyan kell alkalmazni a GDPR-t a magyar jogszabályok mellett? Mire lehet számítani a NAIHrészéről egy esetleges hatósági eljárás során?
- Az adatfeldolgozó igénybevétele, az adatkezelő-adatfeldolgozó viszonya, adatok átadása és „megosztása” cégek között

Felszólalók
Dr. Freidler Gábor ügyvéd, adatvédelmi szakértő, Freidler Ügyvédi Iroda
Dr. Osztopáni Krisztián ügyvéd, SBGK Ügyvédi Iroda
Dr. Bártfai Zsolt GDPR Global Privacy Consultant, IBM Magyarországi Kft.
Dr. Barán-Kalász László ügyvéd, Dr. Barán-Kalász Ügyvédi Iroda
Dr. Domokos Márton ügyvéd, CMS Ügyvédi Iroda
Berényi Konrád tanácsadó, Onlinemarketing.hu Kft.

2018. november 20. (kedd)  |  Budapest, Danubius Hotel Astoria

Kedvezményes részvételi díj
A Magyar Lízingszövetség tagjai és partnerei részére 26 000 Ft + áfa

A konferenciáról bővebben honlapunkon olvashat, a kedvezményes regisztrációra a következő hivatkozáson van lehetőség:
Egyéb kérdések:

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.
Ács Nóra, ügyvezető igazgató

Tel./fax: + 36 1 872 2187 ■ Mobil: + 36 70 264 3146