Események

Menedzserképző Központ IX. Adatvédelmi Konferencia

2018-05-10 – 2018-05-04

Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Astoria

<table 600"="" width="600" height="982" cellspacing="0" cellpadding="3" border="0" align="center" style="font-size: 10pt;">

VISSZASZÁMLÁLÁS A GDPR-IG, AZ ÖN VÁLLALATA KÉSZEN ÁLL?

Idén láthatóan felpörgött a GDPR-biznisz, sokan csak most kapcsolnak, és indulnak neki a felkészülésnek, pedig 20.000.000 euró bírsággal számolhat az, aki nem készül fel, és nem teszi rendbe az adatkezelését május 25-ig. Valóban ennyire kiélezett a helyzet? A válasz nehéz, és nehezíti az is, hogy „hiteles” helyről nem érkezik információ, iránymutatás.

Konferenciánk célja, hogy megmutassa, mire várhatunk, és mit kell tennünk. Várjuk azokat, akik úgy érzik, lemaradtak a felkészüléssel – nekik elmondjuk, hogy mire kell odafigyelni, és mit lehet (illetve érdemes) tenni azért, hogy ne történjen nagyobb baj. Várjuk azokat is, akik úgy érzik, felkészültek, ők is tanulhatnak újat, hiszen előadóink a téma elismert, felkészült, jelentős referenciával rendelkező szakemberei.

A PROGRAMBÓL
- A GDPR viszonya a korábbi szabályozáshoz, újításokfeladatok és kockázatok
- Az adatkezelés jogalapja, különös tekintettel a hozzájárulásra, szerződésre, és a jogos érdekre
Felkészülés a GDPR-ra egy vezető banknál – a felkészülés folyamata, lépései, nehézségei
GDPR IT szempontból – a felkészülés feladatai és kihívásai
Az érintett jogai, különös tekintettel az előzetes tájékoztatás formájára, tartalmára, módjára

ELŐADÓK
Dr. Freidler Gábor ügyvéd, adatvédelmi szakértő, Freidler Ügyvédi Iroda   |   Dr. Domokos Mártonügyvéd, CMS Ügyvédi Iroda   |   Dr. Dósa Imre adatvédelmi felelős, Budapest Bank Zrt.   |
Kiss Dániel információbiztonsági szakértő, Mazars Kft.   |   Dr. Barán-Kalász László ügyvéd, Dr. Barán-Kalász Ügyvédi Iroda

2018. május 10. (csütörtök)  |  Budapest, Danubius Hotel Astoria

Kedvezményes részvételi díj
a Magyar Lízingszövetség tagjai és partnerei részére 26 000 Ft + áfa

A konferenciáról bővebben honlapunkon olvashat, a kedvezményes regisztrációra a következő hivatkozáson van lehetőség:

JELENTKEZÉS

Egyéb kérdések:

Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.
Ács Nóra, ügyvezető igazgató

Tel./fax: + 36 1 872 2187 ■ Mobil: + 36 70 264 3146
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu
logó

Iroda: 1092 Budapest, Hőgyes E. u. 13. 3/19., 119 kcs. ■ Székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8.