Események

FOE Adózás és ÁFA konferencia

2018-04-26 – 2018-04-26

Helyszín: Aquincum Hotel Budapest – Bp. 1036, Árpád fejedelem útja 94.

A Felszámolók és Vagyonfelügyelők Országos Egyesülete továbbra is fontosnak és - a folyamatosan változó jogszabályok miatt - szükségesnek tartja a fizetésképtelenségi eljárások résztvevőinek rendszeres és eseti jellegű képzését, továbbképzését, valamint folyamatos tájékoztatását a szakmát érintő változásokról.

Adózás és ÁFA témájában megrendezésre kerül 2018. április 26-án csütörtökön 13:00 órától a FOE fizetésképtelenségi konferenciasorozatának következő etapja.

A konferencia napján délelőtt 10:00 órától tartjuk a FOE éves rendes közgyűlését ugyanezen a helyszínen, melyet egy órás ebédszünet követ. Az ebéd opcionális.

A konferencia címe: Adózás és ÁFA a fizetésképtelenségi eljárásokban

Helyszín: The Aquincum Hotel Budapest – Bp. 1036, Árpád fejedelem útja 94.

Időpontja: 2018. április 26. (csütörtök) 13:00

A részletes programot és jelentkezési lapot csatoltan küldjük.

A rendezvény nem része a kreditpontos felszámolóbiztosi továbbképzésnek, azonban a tagszervezetek és a NAV munkatársai kedvezményes részvételi díj ellenében regisztrálhatnak.

Előadóként az Nemzeti Adó- és Vámhivatal szakértő munkatársait kértük fel.

Kérjük, hogy kollégáik számára továbbítsák a konferencián való részvétel lehetőségét, hiszen közös érdek, hogy a megváltozott jogszabályi környezetnek együttesen megfeleljenek a felek, és a közös munka zökkenőmentesen és megfelelő kommunikáció mellett történjen.

A konferenciát az előzőekhez hasonlóan ismét kerekasztal-beszélgetéssel zárjuk, így kérjük, ha bármi kérdésük, észrevételük fogalmazódik meg az új szabályokkal kapcsolatban továbbítsák azt részünkre a titkarsag@foe.hu email címre, hogy a kerekasztal válaszadói számára előzetesen megküldhessük.