Események

Open Space - Merre tovább lízingszakma?

2017-03-08 – 2017-03-08

Helyszín: MKB Bank Zrt. székháza (1056 Budapest, Váci utca 38.)

A workshop címe: Open Space – Merre tovább lízingszakma?

A Magyar Lízingszövetség egyik kiemelt célkitűzése, hogy szakmai közösséget teremtsen, előmozdítsa a lízing fejlődését és segítsen trendeket, fejlődési irányokat, jövőképet felvázolni.

A metodika, amit választottunk az „open space”, ahol az összegyűltek az általuk javasolt témákat vitatják meg öntevékenyen, kis csoportokban. Hogy ez sikeres legyen, igyekszünk bevonni mind a lízingcégeket, mind a legfontosabb partnereket, egyéb érdekelteket. Nemcsak vezetőket, hanem olyan munkatársakat tartanánk a leghasznosabbnak delegálni, akik hajlandók és képesek őszintén véleményt nyilvánítani a lízingszakma jövőjét és jelenét meghatározó kérdésekben. Kifejezetten előnyös lenne, ha olyanok is lehetőséget kapnának ötleteik és véleményük kifejtésére, akik eddig nem kapcsolódtak be aktívan a szövetségi munkába, nem volt lehetőségük ezt az egész szakma előtt képviselni ötleteiket. Úgy véljük, ez egy plusz motivációt adhat és friss szemléletet vonhat be. De természetesen első számú vezetőket is örömmel látunk.

Meghívó

Regisztráció indul, megérkezés, kávézás, beszélgetés

Köszöntő, megnyitó, moderátorok bemutatása

Módszertani bevezető
Időbeosztás, munkamód, alapelvek

A kiscsoportok témáinak összegyűjtése

Csoportmunka indul a párhuzamos kiscsoportokban, I. idősáv

Csoportmunka párhuzamos kiscsoportokban, II. idősáv

Olvasási és szendvicsebéd szünet

A témák súlyozása és bejelentkezés

Eredményhirdetés és továbblépés

Munkacsoportok beszámolója

Zárszó

A rendezvényen való részvétel ingyenes.

Regisztrálni a regisztrációs lap visszaküldésével e-mail-ben: kocsis.krisztina@lizingszovetseg.hu, vagy faxon: +36-1-270-9217 keresztül lehet.

Jelentkezési határidő: 2017. február 15.