Események

Risk Lízingreggeli

2013-10-01 – 2013-10-01

Helyszín: UniCredit Bank Hungary Zrt. Központja, 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.

Az idei évben ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Lízingszövetség szervezésében 2013. október 1-jén kedden 8:30-13 óra között az UniCredit Bank Hungary Zrt. központjában – 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.  – a Risk Lízingreggeli konferencia, melynek témája a kockázatok és azok kezelése lesz.

Érkezés után Vendégeink reggelit fogyaszthatnak, majd az alábbi előadókat hallgathatják meg.

A rendezvényen való részvétel ingyenes.

Tagjaink a részvételi szándékot a regisztrációs lap visszaküldésével jelezhetik a Szövetség Titkársága felé: e-mail: kocsis.krisztina@lizingszovetseg.hu vagy fax: 061-270-9217.

Jelentkezési határidő: 2013. szeptember 25.

Előadások
Előadás kezdete Előadás vége Cím Előadó
2013-10-01
08:45 09:00 Bevezető Csontos Éva, Risk/Fraud Bizottság vezetője - Magyar Lízingszövetség