Események

Lízing Szakmai Napok 2011

2011-11-10 – 2011-11-11

Helyszín: hrsz. 07156, 3233 Mátraháza, Hotel Residence Ózon**** Conference & Wellness Hotel

A Magyar Lízingszövetség szervezésében a Lízing Szakmai Napok 2011. november 10-11-én a Hotel Residence Ózon**** Conference & Wellness Hotelben, Mátraházán került megrendezésre.

A rendezvény ma Magyarországon az egyetlen olyan fórum, ahol az érdeklődők átfogó információt kaphatnak a magyar lízingpiac aktualitásairól.

A helyszín, a Hotel Residence Ózon**** Conference & Wellness Hotel Budapesttől csupán 80 km-re, a Kékes lábánál található, 710 méterre a tengerszint felett. Az épület varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el. A négycsillagos impozáns szálloda teljes körű kényelmet és első osztályú szolgáltatásokat nyújt a konferencia résztvevői számára. Különlegessége a rengeteg természetes fény, és hogy szinte minden szegletéből az egyedülálló kékesi panoráma tárul a vendégek szeme elé.

Megközelítés autóval:
Az M3-ason Budapest vagy Debrecen felől érkezve Gyöngyös nyugat kijáratnál kell elhagyni az autópályát. A kijárat után Gyöngyös városába érve, követni kell az útjelző táblán feltüntetett Mátrafüred feliratot. A városból kihajtva a 24-es úton kell haladni tovább Mátrafüred felé. Mátrafüredet elhagyva, a hegyen felfelé visz tovább a 24-es út. Balra Sástó következik, majd Sástót is elhagyva kb. 2 km-re jobb oldalon, kis buszmegálló helyezkedik el, és mellette a szálloda bejáratához felvezető sorompóval zárt út, amelyen tovább haladva a szálloda parkolójához és a szállodához lehet érkezni.

A rendezvényen közel 70 cégtől több, mint 180 vendég vett részt. Előadóink között szerepeltek a PSZÁF, MFB, NFÜ, a Leaseurope és a Concorde szakértői, lízingcégek és haszonjármű importőrök vezetői.

Péntek délelőtt pedig a Magyar Lízingszövetség éves Közgyűlésére került sor.

A rendezvény támogatói:

Előadások
Előadás kezdete Előadás vége Cím Előadó
2011-11-10
09:00 09:15 Megnyitó Lévai Gábor, a Magyar Lízingszövetség főtitkára
09:15 09:45 Európai lízingpiac aktualitásai Jurgita Bucyte, adviser - Leaseurope - angol nyelvű előadás
09:45 10:20 Magyar lízingpiac - 2011. első háromnegyed év Lévai Gábor, a Magyar Lízingszövetség főtitkára
10:40 11:10 Magyar gazdaság és pénzügyi szektor aktualitásai Samu János, a Concorde Értékpapír Zrt. makroelemzője
11:10 12:40 A lízingpiac közelebbi és távolabbi jövője a cégvezetők szemszögéből - piaci lehetőségek, stratégiák - kerekasztal-beszélgetés a Deloitte támogatásával - moderátor: dr. Kelemen László, Deloitte Dr. Vitályos Áron - CIB Lízing, Fejes László - MKB-Euroleasing, Antall Pál - Porsche Lízing, Báti Balázs - ERSTE Leasing, Jenei Viktor - FHB
12:40 14:10 Kétéltűzés Armadillo Project
14:10 14:50 Deviza alapú finanszírozás, illetve a Partiscum Takarékszövetkezet elleni per jogi tanulságai Dr. Imre András - ügyvéd
14:50 15:30 Autó szekció: a közvetítő szabályozás változásai Dr. Banyár József, PSZÁF főtanácsadó