EU - új személyautó forgalomba helyezés: 9,3 %-os...

Decemberben 16,6 %-kal emelkedett az unió piacain az újonnan eladott személyautók száma, több mint 1,1 millió darabot értékesítettek. Amióta újra emelkedőben van a piac, most mérték a legnagyobb keresletnövekedést. A nagyobb piacok közül Spanyolországban 20,7, Olaszországban 18,7, Franciaországban 12,5, az Egyesült Királyságban 8,4, Németországban 7,7 %-kal nőtt a kereslet.

2015-ben 9,3 %-kal nőtt az új forgalomba helyezések száma, több mint 13,7 millió darab új személyautót helyeztek forgalomba. Bár emelkedőben van a piac, a növekedés üteme továbbra is alacsony. Spanyolországban 20,9, Olaszországban 15,8, Franciaországban 6,8, az Egyesült Királyságban 6,3, Németországban 5,6 %-kal bővült a piac ez időszak alatt.

2016. január 18. hétfő, 15:47

Szintet lépett a magyar autópiac

A múlt évben összesen 103 ezer új jármű talált gazdára a magyar járműpiacon, ami 13,8 százalékos növekedést jelent éves összevetésben, 2013-hoz viszonyítva pedig közel 40 százalékos bővülésnek felel meg – közölte a Magyar Lízingszövetség a Datahouse adatai alapján. A szervezet arra számít, hogy a járműpiacon növekedhetnek az eladások az idén is.

2016. január 07. csütörtök, 09:21

EU - új személyautó forgalomba helyezés: 13,7 %-os...

Novemberben 2,9 %-kal emelkedett az unió piacain az újonnan eladott személyautók száma, közel 1,1 millió darabot értékesítettek. A nagyobb piacok közül Spanyolországban 25,4, Olaszországban 23,5, Franciaországban 11,3, Németországban 8,9, az Egyesült Királyságban 3,8 %-kal nőtt a kereslet.

Az első tizenegy hónapban 8,7 %-kal nőtt az új forgalomba helyezések száma, több mint 12,6 millió darab új személyautót helyeztek forgalomba. Spanyolországban 20,9, Olaszországban 15,5, az Egyesült Királyságban és Franciaországban 6,2, Németországban 5,4 %-kal bővült a piac ez időszak alatt.

2015. december 17. csütörtök, 10:53

Jó választás a nyílt végű pénzügyi lízing

A vállalkozás használatában álló személyautók finanszírozására ideális megoldást jelenthet a nyílt végű pénzügyi lízing, hiszen számos olyan előnnyel rendelkezik, amelyek gazdaságosabbá teszik a cég számára az autó fenntartását.

2015. december 15. kedd, 09:44

EU - új személyautó forgalomba helyezés: 2,9 %-os...

Októberben 2,9 %-kal emelkedett az unió piacain az újonnan eladott személyautók száma, több mint 1,1 millió darabot értékesítettek. A nagyobb piacok közül Olaszországban 8,6, Spanyolországban 5,2, Németországban 1,1, Franciaországban 1 %-kal nőtt a kereslet, míg az Egyesült Királyságban 1,1 %-kal csökkent.

2015. november 20. péntek, 10:47