Magyar Lízingszövetség

Eseménynaptár
Új alelnök és elnökségi tagok a Magyar Lízingszövetségnél

 

 

Zs. Nagy Istvánt választotta meg alelnöknek a Magyar Lízingszövetség pénteki közgyűlése. A grémium új elnökségi tagokat is választott Pesti Tímea (vezérigazgató, LeasePlan) és Göblös Gergely (vezérigazgató,Raiffeisen Corporate Lízing) személyében.

A Magyar Lízingszövetség október 12-ei közgyűlésén új alelnököt választottak a tagvállalatok. A szervezetet a jövőben Nyikos Katalin elnök, Vály Judit alelnök mellett Zs. Nagy István, a Merkantil flotta üzletágának vezetője irányítja.

Tekse Kálmán  pályafutását 2018. október 1-től Bécsben folytatja az ARVAL Ausztria ügyvezetőjeként, ezért a Lízingszövetség szabályzatának megfelelően lemondott a Szövetségben betöltött pozícióiról 2018. szeptember 30-val, Hatvani Dániel vezető tisztségviselői megbizatása a CIB Lízing Zrt-nél megszűnt, elnökségi tagi tisztségéről Ő is lemondott 2018. október 12-vel. Helyüket Pesti Tímea, a LeasePlan Hungária Zrt. vezérigazgatója valamint Göblös Gergely Tibor, a Raiffeisen Corporate Lízing Zrt. vezérigazgatója veszi át.

 

2018. október 15. hétfő, 11:26

«« Vissza